Dag- en nachtritme; slapen

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Female, 17 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Female

  Female Niet meer actief

  Vraagje aan de meiden met kindje van ong. dezelfde leeftijd, of hoe jullie het deden toen jullie kindje een maand of 2 was...;
  Kynan heeft al vanaf het begin een heel ander 'nachtritme' als de meeste kindjes merk ik... Hij krijgt nu om 23 uur 's avonds zn laatste voeding nadat ie in bad of onder de douche is geweest. (Voorheen kreeg ie die nog later, maar sindskort geeft ie aan langer zonder die voeding te kunnen.) Dan leg ik hem in z'n bedje. Hij slaapt tot een uur of 6/7. Voeding en daarna slaapt hij meteen weer verder. Tot een uur of 10.

  Overdag probeer ik hem rond 1 uur weer in bed te hebben (meteen na een voeding). Soms slaapt ie maar een uurtje, soms wel 4 uur.

  Hij doet het verder erg goed, huilt nooit, is ook nooit zeurderig en een erg tevreden baby... Zou 1 keer naar bed dat voldoende zijn? Ik denk zelf nl wel, en Kynan volgens mij ook? ;)

  Ik lees dat sommigen hier hun baby heeel vaak in bed leggen overdag. Doen jullie dat omdat ze het nodig hebben? En anders huilerig worden?
   
 2. Caithlin79

  Caithlin79 VIP lid

  21 mei 2006
  6.208
  1
  0
  Ja hier hebben ze het echt nodig. Als ik ze van voeding tot voeding wakker laat zijn worden ze op een gegeven moment steeds jengeliger (en druk in de oogjes wrijven en gapen).

  Maar m'n zus laat haar zoontje bv weer de hele dag uit bed. Lekker in de box of de hort op met mams ;)
  Als hij moe is slaapt ie overal, maar onze meiden slapen het beste in hun bedje.
   
 3. Female

  Female Niet meer actief

  Thanks Caithlin!

  Lijkt die van ons mss toch op die van je zus :) . Kynan is idd heel makkelijk. Als we de dag weg zijn, slaapt ie werkelijk overal. Als ie moe is slaapt ie gewoon, in de draagzak, in zn wagen, op schoot. En hij slaapt ook heel relaxed. Dus volgens mij hoeft hij echt niet 3 x per dag ofzo in zn bed te worden gelegd... Vroeg me af hoe jullie het allemaal doen of gedaan hebben ;)
   
 4. lidia

  lidia Fanatiek lid

  damian slaapt overdag ook niet altijd in zijn bed,,

  s'morgens vaak wel maar vaak ben ik in de middag aan het wandelen en/of boodschappen doen en dan saapt ie in de wagen.. ook Damian slaapt overal..

  maar vanaf 19.00 gaat ie naar zijn bed tot de volgende ochtend.. ook zijn laatste fles krijgt ie boven in zijn kaertje en dan weer hup zijn bedje in..

  groetjes
   
 5. aafje87

  aafje87 Actief lid

  11 jan 2007
  223
  0
  0
  ICT Medewerkster
  Voorburg
  Die van mij is nog geen 2 maanden maar heeft het slaaprimte van een baby van een maand of 3.
  Sanne slaapt namelijk sinds een week van 22.00 s'avonds tot s'ochtens 08.30/09.00
  Verder is ze hierdoor overdag best veel wakker, ze slaapt +/- 2 uur na de fles en dan is ze weer gewoon wakker(1,5 uur met voeding zomaar), s'middags vanaf een uur of 4 en s'avonds slaapt ze eigenlijk helemaal niet meer.
  Sanne is ook wel erg makkelijk, die slaapt als ze moe is ook gewoon overal.
   

Deel Deze Pagina