Dankje wel voor...

Discussie in 'De lounge' gestart door CherryAyden, 4 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. CherryAyden

  CherryAyden Niet meer actief

  Waar ben jij dankbaar voor? Ik heb zoveel dingen waar ik ontzettend dankbaar voor ben. Maar ik besefte me vanmorgen dat ik dit bijna nooit uitspreek. Ik kan soms zo negatief zijn, altijd maar kijken naar wat ik niet heb, altijd maar zeuren over wat ik graag zou willen. En ineens kan ik denken: WTF loop ik nou te zeuren? Moet je zien wat ik allemaal heb! En natuurlijk het is niet meer dan normaal dat je eens zeurt en wenst om bepaalde dingen, maar ik wil toch even zeggen waar ik vandaag dankbaar voor ben. Geeft me vast een beter gevoel dan dat geklaag :D. Wie doet er met me mee???

  Een speciale dank gaat deze morgen uit naar mijn zoon Aiden die al drie dagen heeft geslapen van 19:00 tot 06:00. Aiden bedankt!

  Dankjewel dat je me hebt getroost my boyfriend toen ik twee dagen geleden zo verdrietig was. Het was een jaar geleden dat mijn oma overleed maar jij deed het me even vergeten!

  Dankjewel voor mijn haar dat vanochtend zomaar ineens zonder te klagen goed zat!

  Dankjewel dat ik alle kansen en mogelijkheden krijg om door te studeren. Ik zou kunnen klagen over het werkstuk dat voor half tien af moet maar ik doe het niet want ik ben dolgelukkig dat ik eindelijk weer op school zit!

  Dankjewel voor die mooie nagellak die al drie dagen zonder af te brokkelen op mijn nageltjes blijft zitten. En dan een extra bedankje omdat het zo goedkoop was ;)
   
 2. elfje27

  elfje27 Lid

  28 jan 2011
  38
  0
  0
  NULL
  NULL
  Da's een leuk topic CherryAyden! We zouden er inderdaad wat meer moeten bij stilstaan, bij wat we wel hebben, en minder bij wat we niet hebben...

  Ik ben dankbaar voor mijn fantastische man en mijn 2 kindjes. Heel dankbaar dat we allemaal een goede gezondheid hebben. Dankbaar dat we een eigen huisje met mooie tuin hebben. Dankbaar dat mijn man goed verdient zodat ik thuis voor de kindjes kan zorgen. Dankbaar voor zoveel kleine dingen.

  Ga proberen om nog eens wat meer bij de kleinere dingetjes stil te staan ook. Tnx voor dit topic!!! :-D
   
 3. skatjuh87

  skatjuh87 Niet meer actief

  dan ga ik ook maar mee doen

  Ik ben enorm dankbaar voor de supervrienden die we hebben. Ze staan altijd voor ons klaar.

  En natuurlijk super dankbaar voor het lieve zoontje dat we hebben, die altijd een glimlach op zijn gezicht heeft als we hem uit bed halen.

  Liefs
   
 4. fleur24

  fleur24 Fanatiek lid

  26 sep 2008
  1.442
  1
  38
  Ik ben dankbaar dat mijn dochtertje alles heeft overleefd!! En eigenlijk ben ik dankbaar voor ontelbaar veel dingen.
   
 5. Djamila

  Djamila Fanatiek lid

  8 okt 2010
  2.221
  2
  0
  Ik ben ontzettend dankbaar dat ze mij op mijn werk 5 maanden geleden hebben aangenomen terwijl ik totaal geen ervaring had. En dat ze vorige maand mijn contract hebben verlengt.
   
 6. mora27

  mora27 VIP lid

  25 nov 2009
  6.381
  0
  36
  webwinkel eigenaar
  in een huis
  ik ben dankbaar voor zo'n lieve zorgzame man die alles voor ons overheeft en hard werkt om ons een goed leven te kunnen geven...

  en ik ben natuurlijk erg dankbaar voor mijn 2 prachtige gezonde vrolijke dochters!

  en dat ik bij ze thuis kan zijn ipv dat ik zou moeten werken....!
   
 7. mora27

  mora27 VIP lid

  25 nov 2009
  6.381
  0
  36
  webwinkel eigenaar
  in een huis
  en heb je dan wel geld voor voeding en pampers en verzorgingsproducten voor je zoontje?

  huh deze is verkeerd terecht gekomen:(
   
 8. sloppyslayer

  sloppyslayer VIP lid

  10 feb 2007
  10.549
  0
  0
  zandvoort
  Ik ben erg dankbaar voor de tweelingwagen die ik heb kunnen kopen met 400euro korting :)

  Ook ben ik erg dankbaar voor de liefde en veiligheid die mijn ouders mij gegeven hebben toen ik opgroeide en hoeveel ze nu nog voor ons klaar staan! Echt super mam en pap!

  Ook ben ik erg dankbaar voor mijn man die mij deze zwangerschap voor 200% steunt. Ik heb hg en dat maakt deze zwangerschap extra zwaar. Hij zorgt voor mij en m'n kleine meid. Ze gaat zlefs nu 2keer per week naar het kdv om mij te ontlasten. Echt super!
   
 9. Dani11

  Dani11 Niet meer actief

  Ik ben dankbaar dat ik mijn man nog heb nadat ie op het randje heeft gelegen....dankbaar voor de leuke liefste zoon die we hebben mogen krijgen. Voor onze 2 lieve hondjes die echt bij ons horen.

  Voor mijn familie, mijn zus die tegelijk mijn allerbeste vriendin is, mijn broertje we hebben zo'n speciale band met zn drietjes.

  Dankbaar met hoeveel liefde mijn man ons zoontje verzorgt als ik ben werken, hij is echt de beste papa die een kind zich kan wensen!

  Dankbaar dat we een mooi huis hebben naar onze smaak verbouwd, fijne buurt, fijne buurtjes zou er best oud kunnen worden...

  Dankbaar dat ik niet heel veel vrienden heb, maar de stuk of 4 echte die ik heb wel echt om me geven en ik voortaan alleen maar daar in ga investeren en niet in allerlei vage kennissen.

  Dankbaar dat ik alweer 10 jaar in vaste dienst ben en nog altijd met veel plezier ga werken...

  Goh zo kan ik eigenlijk wel doorgaan.....heb het zo slecht nog niet ;)
   
 10. belin

  belin Fanatiek lid

  30 jul 2009
  1.477
  1
  0
  NULL
  NULL
  Leuk topic !

  Eigenlijk voor heeeeeel veel dankbaar, dat ik mn ouders nog mag hebben, dat ik de liefste man van de wereld heb, dat ik geweldige schoonouders heb, dat we in een heerlijk huis kunnen wonen met een lekkere tuin, dat we altijd alle rekeningen kunnen betalen maar bovenal ben ik dankbaar voor mn mooie, gezonde, kleine meisje. Bijna was het misgegaan omdat mn placentaa losliet en ze dit in het ziekenhuis niet zagen. Gelukkig kwam halverwege de nacht de dienstdoende gyn van de o.k en deed een inwendige echo. met spoed heb ik een keizersnee gehad en gelukkig was alles goed met dr. Toen hij zei dat het geen half uur langer had mogen duren voelde ik zoveel dankbaarheid en dat voel ik nu elke dag nog als ik die vrolijke toet zie !
   
 11. stampvamp

  stampvamp Fanatiek lid

  30 jan 2007
  1.719
  0
  0
  zelfstandig ondernemer
  goed topic, ook ik kan vaak zeuren om wat ik WIL hebben en wat ik NIET heb maar ik ben onwijs dankbaar dat wij een heerlijk kind op de wereld gezet hebben dat is echt mijn trots, hou zo ontzettend veel van haar!

  en ik ben dankbaar voor het feit dat mijn vriend zo hard werkt en mijn maatje is....

  dankbaar voor de paar goede vrienden die ik heb ook al zie ik sommigen weinig kan altijd bij ze terecht!

  dankbaar dat we vorig jaar een leuk huisje in een goede buurt hebben gekregen...

  dankbaar dat ik zon lieve mama heb en een hele leuke schoonfamilie erbij heb gekregen toen ik en mijn vriend samen kwamen! ze zijn allemaal even dol op onze dochter en dat heeft de band heel sterk gemaakt! dat heb ik zelf nooit eerder meegemaakt dus dat vind ik erg fijn!
   
 12. Elena22

  Elena22 VIP lid

  10 feb 2010
  8.009
  1.700
  113
  Kraamverzorgende
  Ik ben dankbaar voor ons prachtige zoon, onze 2 prettig gestoorde poezen die echt onderdeel zijn van onze familie, voor mijn verloofde en voor het heerlijke leven dat ik leid zonder al teveel down's...
   
 13. Linda86

  Linda86 VIP lid

  Ik heb vooral erg dankbaar voor onze kindjes, die altijd een lach op m'n gezicht weten te toveren. Zij zijn echt mijn lust en mijn leven.

  En ik ben mijn schoonouders erg dankbaar dat ze altijd voor ons klaar staan en ons met heel veel dingen helpen.

  En mijn eigen ouders om dezelfde reden. Milan en Isabelle zijn dol op alle opa's en oma's. Het doet me echt goed dat te zien, omdat ik zelf nooit opa's en oma's heb gehad. Die band is zo speciaal!

  En ik ben mijn zusje dankbaar dat ze mij in vertrouwen neemt. Ze is echt een van mijn beste vriendinnen en wij delen alles met elkaar. Ik heb haar als allereerste verteld dat ik zwanger was van Milan (nog eerder dan mijn vriend) en zij heeft mij nu verteld dat ze afgelopen week met de pil is gestopt! Erg leuk, want ik weet ook al dat ik peettante wordt mocht het lukken!
   
 14. noukie89

  noukie89 Niet meer actief

  ik ben blij en heel erg dankbaar dat mijn vriend me heeft doen inzien

  punt 1: dat mijn vader gebruik van me maakt dat hij alleen aan zich zelf denkt
  punt 2: en dat ik niet over me heen moet laten lopen
  punt 3 anders was ik nu nog het loop hondje van me vader geweest en had ik nu nog overal ja en amen op gezegt
  punt 4:en mn eigen mening niet gehad
   
 15. Lucia

  Lucia VIP lid

  6 sep 2005
  12.287
  5
  38
  Thuishulp
  België
  Ik ben heel dankbaar dat m'n dochter ondanks haar buikgriepje haar vrolijke zelf blijft!
   
 16. Lucia

  Lucia VIP lid

  6 sep 2005
  12.287
  5
  38
  Thuishulp
  België
  @CherryAyden; jouw zoontje heeft echt prachtige namen zeg!!
  Ze staan allebei op ons 'lijstje'. :)
   
 17. dina88

  dina88 Fanatiek lid

  7 nov 2008
  2.347
  228
  63
  Vrouw
  Arnhem
  Ik ben dankbaar voor m'n zoontje en m'n man en dat we gezond zijn :)
   
 18. CherryAyden

  CherryAyden Niet meer actief

  Dankje :D
   
 19. Dat ik het liefste kind van de wereld heb, de liefste moeder van de wereld heb, en nog steeds voor onze wasmachine! :D

  Oh, en ik bedank ook de AH die precies deze week de Witte Reus in de aanbieding heeft waardoor het nu heeeeerlijk ruikt bij ons boven :p
   
 20. Essenhout

  Essenhout Niet meer actief

  Ik ben dankbaar voor mijn vriend. Ondanks dat ons heel veel tegen zit, houden we ontzettend veel van elkaar en gaan we samen voor alles!

  En ik ben ook erg dankbaar dat ik de kans krijg mijn verzorgende IG opleiding af te maken in BBL vorm. Lekker werken, 1 jaar en 8 maanden 1 dag in de week naar school, exclusief vakanties. Beter kan ik het niet hebben.
   

Deel Deze Pagina