De klusmiep uithangen..

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Bo20, 16 jul 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bo20

  Bo20 Fanatiek lid

  8 jun 2006
  2.696
  0
  0
  HR
  Wij hebben afgelopen vrijdag de sleutel van ons nieuwe huis gekregen en zijn natuurlijk direct aan de klus gegaan. Veel geverfd en hele lange dagen gemaakt met veel staan en beweeglijk werk. Jullie voelen 'm dus al aankomen; is dit schadelijk voor de baby?

  We gebruiken wel muurverf op waterbasis maar voor de kozijnen, dus niet. Deuren en ramen staan ook allemaal wagenwijd open.. Toch twijfel ik :rolleyes: . Ook de enorme beweging wat ik krijg.. Ik kan merken 's avonds dat m'n buik wel enorm trekt en een beetje 'zwaar' voelt..

  Wat denken jullie?
   
 2. Jucade

  Jucade VIP lid

  20 jul 2006
  18.229
  1
  36
  Assemblagemedewerkster
  Denk t niet hoor! Als je goed geventileerd hebt, moet t kunnen..
   
 3. Chelsea

  Chelsea Bekend lid

  6 aug 2006
  526
  0
  0
  Keukenassistente
  Rotterdam
  Bij goed ventileren mag dat best.
  Ik ben ook druk muren aan het verven enzo.
  Maar ik merk wel dat als ik erg druk ben geweest ik 's avonds bijna niet meer van de bank af kan komen van de pijn in mijn rug.
  En dikke voeten :(
   
 4. zomaar

  zomaar Fanatiek lid

  29 sep 2006
  2.769
  0
  0
  Brabant
  luisteren naar je lichaam, zodra het te pijnlijk/zwaar voelt meteen stoppen! Jij bent echt de enige die kan beoordelen wat jij wel of niet kan in jouw zwangerschap!

  Succes en IDD met verf op terpentine basis GOED blijven ventileren!
  (er zijn trouwens ook speciale maskers voor maar zijn niet even prettig)
   
 5. Bo20

  Bo20 Fanatiek lid

  8 jun 2006
  2.696
  0
  0
  HR
  Ja, idd... Ik zit nu ook echt gesloopt op m'n werk en m'n hele lichaam heeft spierpijn... :p

  Vanavond gewoon rustig aan en dan morgenavond weer wat actiever :)
   
 6. Hier ook één Wij hebben ook een nieuw huis. Ik heb vanaf het begin echt alles meegeklust, schilderen, timmeren, noem maar op. Het enige wat ik niet gedaan heb is de muren egaliseren en schuren, want dat gaf ENORM veel stof en daar heb ik dus voor gepasst. We zijn ook druk in de tuin bezig met schuttingen enzo, en pas hebben we de zolder behangen en geschilderd.

  Daarbij hebben we afgelopen woensdag een dagje ikea gedaan, en daar kwam uit voort dat we een kledingkast bestaande uit 4 losse kastdelen, een badkamerkast, een commode en een kledingkast voor de baby hebben gekocht.

  Nu was ik erg enthousiast aan het bouwen geslagen en ik was lekker bezig zeg! Ik had en heb nog steeds energie voor 10! Ben nu al twee dagen aan het kasten bouwen en de garderobekast voor de baby, de badkamerkast, de commode en 2 delen van onze kledingkast staan al helemaal klaar! Ik ben zo gelukkig op dit moment. Vooral ook omdat de babykamer nu meer vorm begint te krijgen
  Maar ik til soms wel teveel denk ik... Maar ik ben zo lekker bezig. Had een preek gehad van mijn schoonmoeder (lief mens hoor) dat ik niet zulk zwaar werk mag doen en ook van tantes hoorde ik op de laatste verjaardag dat het niet goed is) Maar hé, ik voelde niets aan mijn lichaam, geen klachten, geen harde buiken, geen vermoeid lichaam, niets... dus waarom zou ik niet gewoon verder gaan?
   
 7. Bo20

  Bo20 Fanatiek lid

  8 jun 2006
  2.696
  0
  0
  HR
  Ja, idd.. Ik was in het begin ook zo ontzettend moe.. Maar nu heb ik het gevoel alsof ik weer de 'oude' ben.. Lekker veel energie en wil de touwtjes in handen houden.

  Met tillen kijk ik wel uit.. ik ga écht niet te zwaar tillen.. Maar andere dingen doe ik wel gewoon. Blijft m'n lichaam wel lekker in beweging.. Moet er alleen echt op letten dat ik goed eet, want ben al weer 3 ( ! ) kg afgevallen.. Dus nu in totaal maar 1,5 kg aangekomen...
   

Deel Deze Pagina