De spruitjes, het vervolg...

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Bd81, 6 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bd81

  Bd81 Fanatiek lid

  5 jun 2007
  2.754
  1
  0
  Hoeveel dames zijn er volgende week aanwezig?
   
 2. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  In elk geval 1: ik! :D
   
 3. julia6

  julia6 Fanatiek lid

  6 feb 2008
  3.639
  0
  0
  Gelderland
  Allemaal! :D
   
 4. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  sucre en anke, balen meiden dat jullie voor niks [alleen eigen genot] zo hebben lopen poetsen en schrobben in jullie huis..lijkt me echt beroerd.

  @julia, leuke glitter party gehad? en nu weer over tot de orde van de dag en werken?

  over 7okt, ik ben bang dat ik er niet bij kan zijn...zoontje van mijn vriendin is 1jaar en viert dan de verjaardag en tis zooo lastig om met elkaar af te spreken, we wonen zeg maar beide aan de andere kant van het land, dus zien elkaar helaas veelste weinig. dus ik laat het nog even open...lastig hoor.

  haha nou we hebben vanavond wat gedaan....bij verjaardag van dochtertje van mijn zusje geweest, die wonen in eindhoven [behoorlijk ver bij ons vandaan ook] en zouden onder weg [terugweg] even wat eten, tot dat mijn hub zei,'we kunnen wel bij de ikea eten'. nou oke dan, haha dus we hebben gegeten bij de ikea, wat een chaos daar zeg, druk! maar best lekker voor 15 euro, hahah geweldig! voelde me wel echt een hollander hoor, hahaha meteen maar even wat kinderbestek, een kaasschaaf en een kinderstoel mee vandaan genomen, tja als je er toch bent.

  dus waren erg laat thuis, rond 21;00 kindjes gelijk op bed gedaan en nu maar hopen op uitslapen.
   
 5. Daffiee

  Daffiee Actief lid

  21 okt 2010
  226
  0
  16
  NULL
  NULL
  Ik ben er volgende week ook bij!
   
 6. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Ha dames! Manlief is met dochter naar opa dus ik ff op mn gemakkie thuis met een bakkie. Tijd om bij te lezen hier. Hoewel ik wel gelezen heb maar had niet de puf om ook nog te schrijven.

  Juul, alles goed dus met de echo, fijn!

  Meid, hub nieuwe baan, klinkt als een mooie uitdaging. Nieuwe jas, ziet er goed uit, was tie nou al binnen? Ik ben ook wel toe aan een nieuwe winterjas, maar ik wacht nog een maandje of wat, het is nog niet koud en hopelijk begint dan de uitverkoop.
  Jij gaat wel het hele land door zeg. Eten bij Ikea is wel ok dus, goed om te weten.

  Daf, J goed gegroeid, mooi zo. Die communicatie, ja ze snappen het echt wel. Hier wordt alles weer keurig teruggezet als ik het vraag, kleren gaan al in de wasmand en als ze haar schoenen pakt loopt ze daarna naar haar stoel om ze aan te (laten) trekken.
  Ah hub dus veel weg, ach het went maar met kind ben je wel erg aan huis gebonden. Ben je al begonnen met je nieuwe baan eigenlijk of zit je nog peentjes te zweten op je scriptie? Ah ik zag het al, laatste werkdag gehad.
  En stapjes van J, goed hoor.

  Bd slapeloze nachten bij jou, pfffff vermoeiend. En helemaal omdat er niet echt een oorzaak te vinden is. Maar hopen dat je kids het snel weer doorhebben, het klokje rond slapen.

  Ientje, mooie taart zag ik ergens voorbij komen, je creëert ware kunstwerken! Jij ook weer bij het CB geweest, raar van die woordjes zeg. B zegt ook nog nauwelijks woordjes en al helemaal niet als er onbekenden zijn, maar daar is niks van gezegd. Apart om nu al te besluiten om over een aantal maanden een vpk langs te sturen, die ontwikkeling kan heel snel gaan. Gelukkig heb je een verstandige smoedermet wijze raad.
  Nog geslaagd op de rommelmarkt?

  Sucre, voor jezelf gepoetst dus, hier ook. Balen! Volgens de makelaar had er van de week iemand gebeld, maar daar ging ze nu zelf nog even achteraan.

  Hier, druk dus. Huis schiet al aardig op, beneden wordt het al echt wat nu de stucadoor is geweest. Boven liggen alle kamers vol met spullen van de loodgieter en elektra en op zolder liggen de vloeren open of staan vol met puin. Gister al wat opgeruimd en manlief gaat er vandaag mee door. Hopelijk is de loodgieter bijna klaar einde vd week, volgend weekend komen mijn ouders en broers, gaan we plafonds inzetten en mn vader gaat alle gaten in vloeren en plafonds dichtmaken. Het gaat vooruit, dus.
  Verder rare week gehad, drukt eop werk is langzaam weer een beetje beheersbaar, dat wil zeggen heb het gevoel dat ik weer wat controle heb over de situatie. Prive nogal heftig, maandag uitvaart van de moeder van een vriend, in het centrum waar we dik 2 maanden geleden voor smoeder waren. Nogal confronterend, zeker omdat deze vrouw ook niet oud is geworden en het verdriet zo herkenbaar was.
  Dinsdag uit eten om de verjaardag te "vieren" van smoeder, dat was gelukkig wel gezellig, met een randje natuurlijk. Volgende keer iets kindvriendelijkers uitzoeken dan de griek, stilzitten is niet zo aan B besteed. Het eten vond ze wel helemaal ok trouwens, friet, appelmoes en vlees :D
  Oja ook nog bij het CB geweest, manlief was mee dit keer. Het waren zijn eerste prikken, de vorige had ik allemaal gedaan. Dat moest ik maar weer doen zei hij, dat was niet leuk. Overigens nog weinig last van gehad qua nawerking. Gewicht trouwens 10,2 kg en lengte 81 cm, helemaal prima. Volgende keer mag ik weer, is een lange afspraak met andere kindjes erbij van dezelfde leeftijd. Volgens een vriendinnetje was dat best leuk, we zien het wel.
  Oh ik moet aankleden, moet zo weg, laatste wedstrijd softballen.
  Tot later, enne, wij zijn erbij hoor, volgende week!
   
 7. julia6

  julia6 Fanatiek lid

  6 feb 2008
  3.639
  0
  0
  Gelderland
  Helleu,

  @Anke, fijn dat het ergens op begint te lijken in jullie nieuwe huis. Zijn er zaterdag nog kijkers geweest in jullie oude huis?
  Haha, manlief met dochter naar CB is dus geen succes als er prikken liggen te wachten? De bikkel! :D Eerlijk is eerlijk is mijn man ook geen held wat naalden betreft en die zou geloof ik echt de andere kant op kijken... Maar bij jullie dus afspraken samen met andere kindjes? Nooit van gehoord, wat gaan ze dan doen?

  Heftig die uitvaart en weer met je neus op pijnlijke feiten gedrukt worden. Moeilijk hoor! Wel mooi dat jullie smoeders verjaardag 'vieren' maar ook wel emotioneel lijkt mij. Hoe gaat het met jouw man? Heb je het idee dat hij het verlies een plek kan geven?

  @Daf, fijn dat hub weer thuis is, blijft hij nu een tijdje in de buurt of weer een trip op de planning staan binnenkort?

  @Meid, eten in de Ikea dus. Nooit gedaan, ja wel eens 's middags tijdens boodschappen doen, als je er toch langskomt.... :D Maar 's avonds nog nooit. Ook niet echt om de hoek trouwens. Wat voor kinderstoel heb je gekocht?

  Ik hou het even hierbij, vermoeiende dagen, Y. ziek. Wat een zielig hoopje mens, koorts die we met paracetamol wel binnen de perken houden maar hij voelt zich erg rot. Morgen gaat B. voor het eerst een halve dag wennen op school. Spannend! Nu staan er dus 2 rugzakken, bekers en fruitbakjes klaar. Raar hoor!

  He, wat betreft zondag; zou jammer zijn als niet iedereen kan komen! Misschien wel even handig om knopen door te hakken - degene die niet zeker zijn - ivm de reservering. Dan kan ik deze bevestigen en laten weten met hoeveel vrouw + spruiten we uiteindelijk aanwezig zullen zijn. Ik ben iig van de partij.

  Fijne avond allemaal!
   
 8. Bd81

  Bd81 Fanatiek lid

  5 jun 2007
  2.754
  1
  0
  Ik ga mijn best doen om er bij te zijn volgende week, lijkt me leuk. Moet alleen even kijken of ik de oudste ergens onder kan brengen, anders gaat het me niet lukken.
  Ien: carpoolen? Kunnen S en M gezellig samen huilen achterin :)

  10u was het toch he? pfff 8.30 al in de auto dan. Nu maar hopen dat jullie in het echt net zo gezellig zijn als hier ;)
   
 9. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Bd, ja is goed! Details doen we wel via whatsapp ok? :)
   
 10. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Oh ennuh.. S huilt nooit hoor :D
   
 11. Bd81

  Bd81 Fanatiek lid

  5 jun 2007
  2.754
  1
  0
  Nou bereid je dan maar voor M wel als hij het beu is.... Wil je nu nog steeds carpoolen? ;)

  Zoals gezegd moet alleen ff kijken voor oppas oudste, anders gaat het helaas niet lukken.
   
 12. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Komt vast wel goed hoor, met die gasten achterin ;) die vermaken elkaar hopelijk wel, hihi!
  Hoop dat je het kunt regelen!
   
 13. julia6

  julia6 Fanatiek lid

  6 feb 2008
  3.639
  0
  0
  Gelderland
  Hard de muziek aan, dan horen jullie ze niet :D

  Goeiemorgen!

  Wat is het stil in huis. Y. slaapt, en de rest op school! Ihaaaa!!! Manneke hoefde niet te huilen maar was wel erg verlegen ineens. Ik ben benieuwd hoe hij zijn eerste (halve) dag ervaart. Half 12 pik ik hem weer op. Net toch maar even de ha gebeld ivm Y. en ze willen hem toch even zien eind vd middag....

  Fijne dag allemaal!
   
 14. julia6

  julia6 Fanatiek lid

  6 feb 2008
  3.639
  0
  0
  Gelderland
  Wat is het stil hier!
  Y. heeft oorontsteking, dus nu aan de ab. Begreep van mijn zus - ervaren moeder van drie kinderen waarvan er eentje met regelmaat oorontsteking had - dat ab vaak al na een dag zichtbaar helpt, so I keep my hopes up.

  Einde update, fijne avond allemaal!
   
 15. Sucre

  Sucre Fanatiek lid

  1 feb 2008
  4.877
  0
  0
  Verpleegkundige
  Gelderland
  Haaaaaaaaaaaaai, hele dag weer op school geweest!
  Nu ff relaxen.. morgen ben ik vrij, dan zal ik ff bijlezen..
  Kussss
   
 16. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Hello there!

  Geen huizen verkocht dus afgelopen weekend, vet balen! :(

  Meid, lekker goedkoop bij ikea gegeten dus! Heerlijk toch voor een keertje, zweedse balletjes, yummie :)

  Anke, huis wordt dus wel wat, mooi! :) Leuk als je huis langzaam maar zeker helemaal naar je eigen smaak wordt :)

  Heftig, de uitvaart, vooral met de herinneringen aan de uitvaart van je schoonmoeder nog zo kort geleden.
  Leuk dat jullie haar verjaardag trouwens wel hebben 'gevierd', hopelijk met een hoop fijne herinneringen aan haar.

  Juul, die arme Y van je, oorontsteking :( Hopelijk doet de ab zijn werk en is ie morgen weer een beetje beterder!
  Stoere B die naar school is geweest, hoe vond ie het?

  *zwaai* naar Sucre!

  Hier weinig leuks te melden, gewoon niet zoveel meegemaakt. Behalve een zelfgebakken appeltaart die helemaal niet lekker bleek te zijn, haha ;)

  Spruitjes meeting: Pina kan helaas niet mee. Meid, weet jij al iets zeker? En Bd?
   
 17. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Ientje die taart zag er anders wel lekker uit, maar de appels waren nog steeds te zuur?
  Huis, ja laaaaaangzaaaaaaaaam maar zeker :p. Komt goed :)

  Juul beterschap voor Y! Heeft B het leuk gehad?

  Zwaai naar iedereen, ga zo lekker slapen, doei doei
   
 18. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  Joehoe goed nieuws...ik kom ook! en anneliesje ook, wij gaan samen rijden.
  ik heb de verjaardag die ik eigenlijk zondag heb, verzet!

  maare julia, zou jij alle info nog even hier neer willen zetten, dan is het duidelijk voor iedereen waar en hoelaat we er moeten zijn.

  @julia, ohh nee wat zielig Y oorontsteking?hoe is het nu met hem?

  @ientje, en jullie [jij en bd] ook gezellig samen rijden, zonder huilende kinderen achterin, hihi!
  ik had geen zweedse balletjes, vis, was voor 15euro[in totaal] niet verkeerd, maar voor herhaling vatbaar...weet ik niet, ikea ligt niet bepaald in de buurt.en moest wel heel lang in de rij staan.

  wij hadden bij de postcodeloterij kaarten gewonnen van musical van shrek, gister verzilverd, we gaan lekker eind van de maand met de oudste naar de musical, zin in! ben benieuwd wat hij er van vind..
   
 19. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Mag ik het ook doen ipv juul? :p

  Coffee Corazon.nl en onder het kopje 'contact' staat het adres en waar je het beste kunt parkeren.
  10 uur hadden we afgesproken he?

  Leuk leuk, ik heb d'r zin in! :)
   
 20. SupernovA

  SupernovA Fanatiek lid

  27 nov 2010
  1.419
  0
  0
  Zuid Holland
  Hey meiden,
  Ik waai ook weer eens langs. Wij zijn zeker van de partij aanstaande zondag, en hebben er erg veel zin in.
  Enne, tien uur? Dat wordt vroeg opstaan :D
   

Deel Deze Pagina