De spruitjes, het vervolg...

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Bd81, 6 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Die Ien, ja hard springen zal je wel met een kouwe douche, brrrr. Hoop voor je dat ie het nu weer doet, en vooral ook blijft doen.

  Die sessies, elk jaar 2 x 2 dagen maar dit jaar nog 4x extra, van woensdagavond tot en met zaterdagmiddag. Iedereen liep vandaag te klagen over een kort weekend en was van mening dat het ook wel wat korter had gekund.

  Lekker weertje he, vandaag! Vaochtend werden de spullen voor de badkamer gebracht, stond om kwart voor 8 al tegels te sjouwen. Die brengen ze namelijk niet naar binnen en bij ons hield het op bij de stoeprand. Lekker dan, klamtvriendelijkheid bestaat geloof ik niet echt bij brugman. Anyway, na ook nog een fietstocht naar kantoor had ik het wel echt warm! En binnen was het een soort koelkast, brrrr

  Zo, mnalief gaat zo weer aan het werk, laatste stukje slopen. Ik nog een beetje werken, donderdag workshop geven.

  Fijne avond allemaal!
  Oh is wel een beetje ego geworden, sorry!
   
 2. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  zooo ik ben er weer!

  we hebben echt een super lekker weekend gehad, lekker op het stand uitgewaaid, de jongens laarsjes aan en schep in de hand en die zijn gaan scheppen en graven en schelpen gaan zoeken, savonds zou ik in het huisje pannenkoeken bakken, maar keek naar de pan en dacht ieeejjjkk, dat word dus niet hier eten, ohh ik kan altijd zoo vies zijn van dingen, dit is dus ook echt zo'n dingentje. dus voordat ik wat drink of bestek gebruik moet het eerst grondig afgewassen worden. [zelfs wel eens aan plastic bestek lopen denken, maarja dat staat helemaal smetvrezerig, hahaha]. maar die pan...daar was geen redden aan,hahaha.
  verder nog wezen fietsen, en bij strandtentjes gezeten en gister naar ecomare geweest en vandaag wezen zwemmen.

  maar 't was hier wel ff beter weer, was daar om 12;30 12 gaden, komen we van de boot, steeds verder richting huis zie je zo de temp. in de auto van 12 naar 18 graden gaan.

  @julia.......GEFELICITEERD!!!!!! en jij dacht dit helemaal geheim te kunnen houden...???

  hoe is het met alle zieke kindjes?

  hier gelukkig nog geen ziekte te bekennen, en hoop dat het zo mag blijven.

  @bd, oh toevallig jij dus di, ben benieuwd hoe je het ervaart, vooral op langer termijn. hoop dat jij bij de gene zit waar het van weg blijft. dat zal namelijk mijn doorslaggevende reden zijn.

  @anke, nou werkse! wat zal jij een spierballen hebben na de hele verhuizing
  zeg!

  @nova, hoe lang heb jij dat spiraaltje nou dan? kan geloof ik tot ongeveer een half jaar duren de klachten.
  gezellige buren heb jij zeg, wat sneu voor die kinderen!misschien is een telefoontje eraan wagen niet eens zo'n gek idee.
   
 3. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Moet er ineens aan denken, niemand heeft de waterpokken gekregen he? Zelfs meid niet, he jammer zeg (van die foto van jou onder de pokken dan he, ziek zijn gun ik je niet hoor :p)

  Fijn dat t leuk was meid! :) Hihi, vieze pan, nee daar heb ik geen last van. Maar wel bij tandenpoetsen, bij het spoelen denk ik altijd: gatver, wie zal er allemaal aan deze kraan hebben lopen lurken, en ga dan bijna over mn nek, haha :D

  Anke, herkenbaar van die tegels. Hier werden ze toen voor de badkamer ook pal voor de deur geflikkerd, en dan zoek je het zelf maar uit. Tegels van 50x50 cm.. hub heeft zich een breuk gesjouwd! (ik mocht niet, omdat ik zwanger was, goed excuus he! Hahah)
   
 4. julia6

  julia6 Fanatiek lid

  6 feb 2008
  3.639
  0
  0
  Gelderland
  Zal ik dan maar even relativeren dames? Altijd leuk, jullie beetje in de zeik zetten :D. Ik woonde in Bulgarije op de 12e verdieping en wij hebben niet alleen alle tegels naar de 12de moeten tillen, met de TRAP, ook zakken vol cement om de vloer egaal te maken, de keuken, en alle meubels (wasmachine was ook een feestje)... Toch een beetje derde wereld land. Op de dag dat de lift het eindelijk deed, wij als een idioot naar de winkel om ons laminaat op te halen, eenmaal thuis was de lift er weer mee opgehouden.....

  Maar goed. Sjouwen s*cks, jij bent wel weer wat gespierder Anke :)

  Vanmorgen zo'n raar riool luchtje hier in de straat, maar snap nu dat dat niet het riool was maar zweet uit Den Haag en een niet echt goed te plaatsen geurtje uit Capelle. Weet ik dat ook weer *noteert op de kalender morgen dus niet de mannen van de riolering te bellen* :D

  Spiraal: geen ervaring mee, maar ben benieuwd naar jullie ervaringen. Ik zou er eerlijk gezegd ook best een 'knoop' in willen leggen. Hubje niet trouwens, hahaha. Ik moet me er maar eens in gaan verdiepen want euhh, 4 is echt de max en ik heb geen zin in eeuwig gecondoom ofzo.

  Nova, vriendin van me werkt bij jeugdzorg, heeft de zware taak kindjes uit huis te plaatsen. Op school eens bijna een melding gedaan, moeder van een klasgenootje van D. die finaal uit haar dak ging, dat herhaalde zich een paar keer. Eerst gesprekje met juf aangegaan, zij hielden het ookal in de gaten. Wel nagevraagd bij vriendin of er al medlingen waren gemaakt door buurtbewoners bijv. Was niet het geval. Als ik het nog een keer meemaak doe ik wel die melding. Zoals Ien al zei; het stopt nooit vanzelf en feit dat je erover twijfelt zegt volgens mij al voldoende.

  Meid, klinkt als een heerlijk weekend! Fijn fijn fijn! Batterij weer vol? Hier inderdaad warm, vandaag veel buiten geweest, lekker zeg dat zonnetje, leek wel voorjaar!

  Mijn jongens zijn weer beter, gisteren naar Lego World geweest, wat een mooi spul daar zeg. Dikke aanrader voor als de spruiten wat groter zijn.

  Annelies, was dat niet jouw man die zo gek is van lego, is hij ook geweest?

  Zo, nu even met de beentjes omhoog en vroeg mijn nest in. Drukke week voor de boeg.

  Fijne avond allemaal!
   
 5. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  haha ientje, dat zou jij natuurlijk wel willen zien he, ik onder de waterpokken...grapjas!

  maar nee, nergens last van gehad!
  oja jak, dat heb ik met tandenpoetsen ook wel een beetje, laat hem eerst goed stromen voordat ik er me mijn mond onder ga hangen.

  @julia, mmm hub dus niet aan de knoop, die van mij ook niet hoor denk ik, daar voelt ie zich veelste veel man voor denk ik.

  leuk lego world, in zwolle zeker? lijkt me ook leuk voor de jongens, maar dan moeten ze eerst maar eens wat ouder zijn.

  vandaag haalde ik de kids van bso en kdv op, had de oudste in zijn broek geplast...naa snap ik echt niks van, de laatste weken heeft ie wel vaker ongelukjes gehad, hij was al voor zijn 3e dag en nacht zindelijk...maak ik me meteen zorgen, waarom??niet naar zin op school? [volgens mij wel], word ie gepest[volgens mij niet] of is het al het nieuwe nu momenteel, naar de basisschool, zwemles, bso? of werk ik te veel?? *zucht* ik weet het niet.
   
 6. SupernovA

  SupernovA Fanatiek lid

  27 nov 2010
  1.419
  0
  0
  Zuid Holland
  Meid: klopt, klachten kunnen 6 maanden aanhouden, maar die 6 maanden ben ik allang al gepasseerd. Ik heb 'm nu ongeveer een jaar, en nog steeds aardig wat last.
  Lekker zo'n weekend weg!
  Oh jeetje, zorgen om oudste dus. Misschien eens spelenderwijs een gesprekje met hem aangaan? Met nadruk op spelenderwijs dan...

  Juul: Ooh, 12 verdiepingen met tegels sjouwen
  Klinkt leuk dat lego world, zal het eens onthouden!

  Ien: Zuig jij het water uit de kraan ofzo? :p :D Je hoeft de kraan echt niet af te likken hoor! :cool:

  Hier: boete mogen ontvangen van het Centraal Justitieel IncassoBureau. Dat is nou post waar ik niet echt blij van wordt, maar niets aan te doen, eigen schuld dikke bult.

  Eens even kijken of er wat boeiends op tv komt vanavond, anders lekker vroeg naar bed. *zwaai*
   
 7. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Haai

  Juul je bent echt een bikkel! Hoeveel jaar gleden hebben het over, je was vast nog in je twintiger jaren.... :D

  Meid kan me voorstellen dat je je zorgen maakt, meest aannemelijke lijkt me toch al het nieuwe, dat ie te lang wacht met naar de wc gaan omdat ie iets leuks aan het doen was bijvoorbeeld?

  Nova, boete is altijd balen!

  Uit de kraan lurken, ik pak gewoon een glas... Geen vieze bedoeningen hier *bedenkt nu dar dat glas ook heeeeeel vies kan zijn*

  Manlief is nog even puinruimen, ik nog wat werk doen, aannemer vertellen dat de rekening niet klopt enzo, protest aantekenen tegn mijn boete van het CJIB, die was overigens wel terecht maar al 7 maanden geleden geweest, lijkt me dat dat verloopt.
  Dus, jullie fijne avond, ik ga wat doen, bye!
   
 8. Bd81

  Bd81 Fanatiek lid

  5 jun 2007
  2.754
  1
  0
  Ien; koud water brrrrrrr. Stinkt hier niet meer dus neem aan lekker gedoucht? ;)

  Juul: 12 verdiepingen????? Amai!!! Hier ooit wasmachine en oude gaskachel naar 4 hoog verhuisd. Dat was al heavy, dus die 12 verdiepingen.... Respect.

  Legoworld: mijn mannen zijn vrijdag geweest. Super leuk. Leukste vond hij de winkel hihi.

  Meid: weet hij zelf waarom hij in zijn broek heeft geplast? Druk bezig zijn kan idd oorzaak zijn. Soms zijn ze zo druk bezig dat als ze er aan denken ineens te laat zijn. Ongelukje kan gebeuren. Zou er niet te veel aandacht aan besteden.

  Zo vanmiddag spiraal laten zetten. Viel echt 100% mee. Totaal geen pijn. Ze legde heel rustig uit wat ze ging doen. Over 6 weken terug op controle. Nu wel buikpijn maar gewoon mega menstruatie pijn. Lig nu al lekker in mijn bedje. Zo nog paracetamol en dan op tijd slapen. Morgen hopelijk nergens last van. En dan de aankomende maanden kijken hoe het gaat. Hoop dat ik bij de gelukkige hoor die niet meer ongesteld wordt.
   
 9. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Hee Ien heb ein-de-lijk die Knippie in een envelop gestopt, doe em morgen op de bus! Sorry voor de vertraging en veel plezier ermee.
  Mocht je heel enthousiast worden kan je altijd nog es langskomen om de rest van de Knippies door te bladeren en te lenen.
  Of we maken er een naaikransje van :D
   
 10. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  haha een naaikransje, waarom klinkt me dat op een of andere manier, zo ranzig....hahah...*sorry hoor*

  ik denk dat het bij de oudste ook gewoon een samenloop van omstandig heden is, veel nieuwe dingen, school, zwemles en dan ook natuurlijk nog sinterklaas in aantocht. niet te veel aandacht aan besteden lijkt me voor nu ook maar het beste.

  @bd, goed om te lezen dat het meeviel, behalve die beroerde buikpijn dan. ging het vandaag al wat beter?
  let me know hoe het bevalt op langer termijn.
  hihi de winkel het leukst, kan me er iets bij voorstellen ja!

  @nova, boete, ai...das nie leuk.

  @anke, je kan altijd proberen protest aan te tekenen tegen boete, maar is dat tegenwoordig nog zo dat ie binnen zoveel maanden op je mat moet vallen dan? a ja joh, wie niet waagt, wie niet wint!
   
 11. Bd81

  Bd81 Fanatiek lid

  5 jun 2007
  2.754
  1
  0
  meid: vandaag al een stuk beter. Vanochtend nog wat kramp, maar nu eigenlijk niets meer aan de hand. Heb vandaag wel weinig gedaan dus weet niet hoe het gaat als ik weer volle bak aan de slag ga. Dat merken we morgen weer :)
  Vooralsnog valt het me 100% mee. Nu kijken hoe het met de cycles gaat..... Dat moet de lange termijn dus nog even uitwijzen.
   
 12. julia6

  julia6 Fanatiek lid

  6 feb 2008
  3.639
  0
  0
  Gelderland
  Hoi-doei. Moe moe moe, hoort vrees ik bij de tweede helft vd zw.schap. Mag ik een winterslaap houden pls? Ik kom reageren als ik iets meer energie heb, dan wordt het vast ook een vrolijker berichtje dan wanneer ik dat nu zou doen.... ;)
   
 13. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Wat een stilte hier... Julia in winterslaap, Ientje druk achter de naaimachine, de rest ook andere dingen te doen?
  Eindelijk weekend, deze week elke dag gewerkt. Opa en oma hebben opgepast donderdag, dat was wel een feestje :)
  Morgen weer hard aan de slag in huis, zodat de stukadoor ook weer verder kan. Het wordt langzamerhand steeds mooier, worden we blij van!

  Fijn weekend allemaal!
   
 14. Sucre

  Sucre Fanatiek lid

  1 feb 2008
  4.877
  0
  0
  Verpleegkundige
  Gelderland
  Ben ff druk met mijn eindverslag! Zit toch wel veel werk in.
  Zijn er nog kindjes ziek geweest na aanleiding van onze meeting?
   
 15. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  net terug van de musical shrek, vanmiddag samen met onze oudste geweest en op de terug weg even snel wat gegeten bij van der valk.
  de jongste vanmiddag naar opa en oma gebracht, die blijft daar ook slapen, en nu maar hopen dat hij niet 'te vroeg' wakker word, ivm wintertijd!

  @anke, pfff hele week gewerkt, en dan ook nog druk in huis, petje af hoor, hoe je dat toch allemaal doet...ik werk 3dagen en heb het gevoel dat ik altijd al aan het rennen en vliegen ben.
  heb het vorige week zelfs met hub nog over gehad als de kans zich voor doet, 2dg wil gaan werken.
  kan nu alleen nog niet, omdat de tandarts waar ik werk, werkt de dagen dat ik werk, 3dg dus, en zou niet zomaar naar 2dg kunnen.daar hebben we veelste veel patienten voor. maar heb geen idee hoe lang hij doorgaat, hij is namelijk al 63.

  maar nu kan je echt zien, dat je weer in de opbouwende face zit he, anke.

  @julia, jee zeg ben je alweer 26wk morgen, wat gaat dat snel zeg! logisch dat je last van moeheid hebt. laat je maar lekker verwennen!

  @ sucre, succes met je eindverslag. hoe is het eigenlijk afgelopen met die arbo arts????
  haha nee hoor, hier geen waterpokken bij S of bij mij!
   
 16. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Hoi!

  Anke en Nova, superbedankt voor de knip's! :) Ben er erg blij mee, van elk al leuke dingen gezien om te gaan maken :) En ja, ik zal foto's posten hoor (als het een beetje toonbaar is dan :p)

  Naaikransje, meid, jíj maakt t ranzig hoor :D
  Je oudste nog last van broekplassen gehad of was het eenmalig?
  Zolang het niet vaker gebeurt zou ik me er niet al te druk over maken.
  Leuk, naar Shrek geweest dus!

  Anke, lekker zeg dat t steeds mooier wordt!

  Sucre, succes met je eindverslag!
  Hier geen zieken nav spruitjesmeeting hoor!

  Juul, jij lekker rustig aan doen hoor! Mag ook wel, zwanger van de 4e en dat op jouw leeftijd... dan mag je wel een tandje minder hard :p

  Jullie nog last van de overgang naar wintertijd?
  Hier van de week al een beetje begonnen, hij werd steeds zo vroeg wakker dat ik de bui al zag hangen. En toen hij van de week 's morgens in de auto in slaap viel, zag ik mijn kans! 's Middags ook nog even laten slapen en 's avonds later naar bed. En daarna dat ritme aangehouden, met als gevolg dat 'ie vanmorgen om 745 wakker werd, jeej! :)

  De mannen liggen allebei te pitten, ik heb een cake in de oven staan. Ruikt lekkerrrrr!!
  Nu effe lekker bankhangen, totdat zometeen de rust weer voorbij is ;)
   
 17. AnkeM

  AnkeM Fanatiek lid

  21 mei 2011
  2.278
  0
  0
  Hallo dames!

  Meid je hebt je bij deze gediskwalificeerd voor ons naaikransje ;) Maar zoals mijn dinnetje zegt: a dirty mind is a joy forever dus jij vermaakt je toch wel :D

  Klokverzet, ja dat leek goed te gaan, tot ik vanochtend om 6 uur wakker werd omdat B het wel genoeg vond. Nou is ze ook wel flinkverkouden en heeft ze veel last van exceem (jeuk dus). De hormoonzalf maar weer uit de kast grhaald, ben er geen voorstander van maar die jeuk is zo zielig, en ze krabt alles open.
  Maar goed, normale tijd naar bed dus es zien hoe laat het morgen is.

  Ientje veel succes met de Knips, ik ben erg benieuwd naar de foto's van de nieuwe outtfits van jou en S!

  Sucre schiet het al op met je verslag? Lijkt me best een uitdaging, in de avonduurtjes studeren. Gelukkig is het voor je werk en kan je het meteen toepassen, dat lijkt me wel motiverend.

  Hier, hard gewerkt, en ook nu is manlief druk bezig, het begint nu echt op te schieten. De loodgieter is klaar en de stucadoor volgende week hopelijk ook, van het weekend gaan we beginnen met schilderen!
  Nu lui op de bank, tot 7 uur gewerkt en net ook nog wat gedaan, ben er nu wel klaar mee voor vandaag.

  Truste voor straks!
   
 18. meid

  meid Fanatiek lid

  14 okt 2010
  1.259
  0
  0
  NULL
  NULL
  wat rustig hier meiden...

  iedereen druk met klussen, werken, studeren en de knippies doorlezen?

  ik zit nu even met een lekker stuk chocolade, op de bank achter mijn laptop, heerlijk, kids na bad in bed, manlief stuk aan het lopen.

  donderdagavond hebben we het eerste 10min gesprek van ons kleine grote mannetje, hahaha. ben benieuwd of ie een beetje lief is voor de juf!

  @anke, whahahahahahha...tjjaaaa....
  oe leuk schilderen, plaats je binnenkort nog even een fotootje op fb of hier? ben zo benieuwd hoe het er nu uitziet.

  @ientje, nee hij heeft er gelukkig maar een paar keer gedaan [broekplassen] maar wij proberen hem nu ook wel wat meer weer te stimuleren om naar het toilet te gaan.

  wintertijd, geen last van, alleen dat ik wel even moet wennen om de lampen al om 16uur aan te hebben..maar de kaarsjes savonds maken weer veel goed, hihi.

  *zwaai* naar anke! rustig he?
   
 19. Bd81

  Bd81 Fanatiek lid

  5 jun 2007
  2.754
  1
  0
  Zwaait vanuit Limburg (lekker weekje vakantie)
   
 20. ientje

  ientje Fanatiek lid

  7 jun 2010
  2.999
  0
  36
  Lekker Bd!! Geniet ervan! :)
   

Deel Deze Pagina