De Taartdozen deel 2

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Natasja, 4 jul 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    @ ariel...
    Even een vraagje want ik probeer je al een paar dagen te bereiken.. heb je al enig idee wanneer je deze kant op komt..
     
  2. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    12 nov 2009
    4.847
    2
    0
    Wervik- België
    ow idd, daar heb ik nog niet aan gedacht, of dat eilaatje in de koelkast voor de grote bloemen :D
    Zo, cake 1 is gebakken, nu tweede en derde etage...
    wat gebruiken jullie als versteviging tussen de taarten, kan ik dat gewoon in de winkel kopen? Ik ga straks eens naar aveve kijken of ik daar iets vind.
     
  3. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    ik gebruik cake boards of kartonnetjes
     
  4. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    12 nov 2009
    4.847
    2
    0
    Wervik- België
    nee bedoelde die houten stokjes :D te versteviging als je stapelt, maar heb ze reeds in aveve gevonden :D
     
  5. liftrasa

    liftrasa Fanatiek lid

    6 feb 2008
    1.522
    0
    0
    enschede
    @Mamak mooie koekjes en wat een lief bruidspaar.
    Had je die bij Wendy gemaakt ?
     
  6. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    Jeps.. ik had 2 weken gelden een workshop bij Wendy...
     
  7. Baby09

    Baby09 Fanatiek lid

    9 aug 2009
    1.866
    15
    38
    Heey meiden,
    Ik ben beg0nnen met cc's bakken en versieren, maar ben nu t0ch 00k beg0nnen met taarten! Te leuk.
    Alleen nu wil ik swiss merinque maken en staat er 140 gram eiwitten h0eveel eieren zijn dat dan 0ngeveer? :)
    En kan ik beter de 1-2-3 gebruiken 0f gew00n 1-2-2?? Het is v00r vullen en afsmeren
    @Mamak dat bruidspaartje!! super m00i!!
     
  8. liftrasa

    liftrasa Fanatiek lid

    6 feb 2008
    1.522
    0
    0
    enschede
    Ik gebruik de 123 versie ook voor vullen en afsmeren.
    Je haalt ongeveer 30 gram eiwit uit een ei maat m/l.

    Vanavond deze bruidstaart afgeleverd.

    30,25,20 cm gevuld met champagne crème en kersenvlaaivulling.
     
  9. HabibiAna

    HabibiAna Fanatiek lid

    24 nov 2008
    2.635
    0
    0
    Hallo dames,

    Komt er niemand van jullie uit amsterdam? Ik wil graag zo'n mooie taart voor mn dochter laten maken!
     
  10. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    uhmmm.. nee niet uit Amsterdam.. volgens mij niemand van hier..
     
  11. Nachtzon

    Nachtzon Fanatiek lid

    12 nov 2009
    4.847
    2
    0
    Wervik- België
    habibi, gewoon zelf proberen ;) is echt niet moeilijk hoor!!! :D
     
  12. BuffySummers

    BuffySummers VIP lid

    16 sep 2008
    16.607
    7
    38
    Mars
    Ik heb ook weer eens wat gebakken:)
    Niets bijzonders ofzo hoor hihi gewoon omdat ik zin had om te bakken.
     
  13. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    16.100
    2.251
    113
    Brabant
    leuk! ik wil ook een houten structuur matje!!! maar ja, mijn budget is er nu echt doorheen!:(

    dit was mijn taartje van gisteren die ik even vlug gemaakt had om mijn nieuwe spulletjes te proberen
     
  14. taliaa

    taliaa VIP lid

    2 mrt 2007
    16.100
    2.251
    113
    Brabant
    sinds kort krijg ik de marsepein dunner uitgerold (crisco), natuurlijk lekkerder, maar moeilijker strak te krijgen. vooral onderaan de randjes is rampzalig (werk het nu steeds af met een bandje erom). Iemand tips??
     
  15. Natasja

    Natasja VIP lid

    1 aug 2005
    25.784
    22
    38
    docente engels
    Capelle aan den IJss
    met een grote lap werken!
     
  16. kleintje88

    kleintje88 VIP lid

    17 nov 2008
    9.362
    2
    0
    Leuke creaties weer :)

    Ik heb besloten me in te schrijven voor een PME 1 cursus, ik had nu een financiële meevaller en ik dacht nou ik vind dat ik mezelf wel eens mag verwennen ;) Dan leer ik hopelijk ook weer wat handige foefjes en nieuwe technieken!
    Iemand deze al gevolgd ?

    Ik ga alleen niet naar Houten maar ik ga hem waarschijnlijk of in Eindhoven of in Helmond volgen!
     
  17. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    Ow... dan heb ik denk ik van jou een topic op DLT gezien..
    Ikzelf heb mijn PME master in juni gehaald.. heb dus alle drie de modules gehaald..
    Heb de cursus bij Lies in Houten gedaan en ik heb echt een super tijd gehad bij een super juf.. Lies weet heel goed waar ze over praat, geeft best veel huiswerk en is heel streng.. juist dat vind ik fijn zodat je zeker bent dat je aan een bepaald niveau voldoet.
    (er is toen bij ons ook iemand gezakt voor pme 2)..
    Zeker omdat PME een opleiding is voor mensen die een eigen zaak hebben of willen starten vind ik dat er wel wat eisen mogen zijn..
    Ik ben weer een ervaring (en 3 diploma's en een master) rijker...

    Veel plezier en houd rekening met veel huiswerk..
     
  18. Mooie taarten allemaal!

    Hier sinds een tijdje ook aan de hobby :D
    Wat een heerlijke hobby zeg!
    Heb nu toch al best een aantal taartjes gemaakt, maar zou ook wel graag opdrachten willen ontvangen.. Heeft iemand hier tips voor? Graag via pb
     
  19. liebrando

    liebrando Niet meer actief

    pff ik moet deze week een babytaart maken, een afscheidstaart voor juf, een verjaardagstaart. En dan volgende week een taart voor een bedrijf, en 50 cupcakes, moet echt ff zien hoe ik dat ga doen allemaal haha......Maar heb er wel zin in! Heb hier ook alweer mooie taarten voorbij zien komen. Na de zomer hoop ik ook eens weer een workshop te kunnen volgen, wil veel meer leren op taartengebied!
     
  20. Mamak

    Mamak Fanatiek lid

    8 jun 2008
    3.424
    48
    48
    thuis
    @ jongmoedertje... haha.. das een hoop.. is voor mij overigens een rustige week wat jij hierboven beschrijft.. haha.. is voor iedereen natuurlijk anders..
     

Deel Deze Pagina