hahahaha heerlijk accent. maar wel goed uitgelegd. zou alleen proberen de roosjes als je ze af hebt ipv met je handen open te maken kan je ook de onderkant van de roosjes tussen je vingers rollen dan gaan automatisch de roosjes open. dat werkt ook supergoed en is minder gefrutsel! (hoop dat ik het zo goed uitleg)
ik kende beide manieren al IK ben al 3 weken of zo alleen maar you tube en de leukste taarten how-to's aan het bekijken. Maaaaar.. je legde het duidelijk uit Ik snij eigenlijk alleen nooit de *roosjesworst* in tweeën, ik rol een beetje scheef zodat de bloem al wat opener wordt. Jouw manier ga ik echter morgenavond ook ff proberen..
is gewoon de cc manier best snel en eenvoudig... heb het wel in een vluggertje gedaan gisteren, was namelijk doodop
ik haat mezelf horen praten, maar goed hahahaha ik zal vandaag nog eens proberen een paar te maken (eens zien hoeveel zin ik heb) moet namelijk de versieringen voor 2 taarten voorbereiden
Hee die is leuk geworden!!! Blegh ik kon een biscuit'je weg gooien gisteren... Ik was echt met van alles tegelijkertijd bezig gisteren en toen mijn oven piepte dat miniblanda nummer 3 klaar was, was ik serieus gewoon helemaal vergeten om hem er uit te halen. Ik denk dat ik er pas na 20 minuten achter kwam dat hij er nog uit moest. Hij voelde veel harder dan de rest, maar ik dacht... Ach... Ik kijk 't ff aan. Ik sneed hem toen ff door om te kijken dus hoe hij er uit zag, de binnenkant was wel lekker zacht maar de randen waren kurkdroog en hard. :x Bij het doorsnijden klonk het alsof ik een beschuitje doorsneed hahaha. Nouja pech.. Straks dan maar een nieuwe maken.. Dan ff de vullingen maken en dan vanavond om 20:00 de proeverij.. Zo spannend! Duimen jullie ff voor me dat alles goed zal gaan? haha. Ik post als ze klaar zijn ff een foto'tje! Liefs en allemaal een hele fijne zonnige dag toegewenst!
ff een vraagje tussendoor kan je met wilton coloring gel ook gewoon* verven* op gedroogd fondant? Moet ik de gel dan eerst verdunnen met alcohol of zo? ( las laatst ergens zo iets) Wilde met een klein kwastje accenten aanbrengen nl.
dat weet ik niet sweet, is dat ook een soort dust poeder? weet wel dat je dust poeder moet verdunnen met alchol om het te kunnen gebruiken als verf en om er een mooier effect mee te krijgen
Is het niet te dik om zo mee te schilderen? Kan me ook voorstellen dat je erg veel kleurstof krijgt op 1 plek als je het onverdund gebruikt. Misschien een beetje experimenteren met een proefstukje?
Tekenen/schilderen met Wilton Icing Color (Pagina 1) - Decoreren - Het "DeLeuksteTaarten" - forum Dit heb ik gevonden...
@Rosao te dik daar was ik dus ook bang voor @Ariel Top...dank je daar heb ik wat aan... k heb alleen geen wodka in huis.. maar Tequilla zou dan ookwel moeten kunnen denk ik zo. Hoe werkt die zoekfunktie bij t forum van de leukste taarten eigenlijk.. k kan de hele knop *zoekfunctie* niet vinden..of ligt dan soms aan t feit dat ik niet ingelogd ben?