we zullen t merken.. ik heb er in iedergeval erg veel zin in.. icing vind ik erg leuk om mee te rommelen merk ik. Nu maar hopen dat zij ook zin in mij heeft ..grin
nadeel: mijn keukenla puilt uit van de spuitmondjes. Na jah..dan moet t bestek er maar uit.. t gebruik van bestek is volgens mijn dochter toch overgewaardeerd
ook dat staat op mijn verlanglijstje.. net als een sugargun...flower wire ...etc etc Heb net deze week al een set bakpannen van Wilton gekocht..denk dat vriend ff de geld kraan dichtdraait en zichzelf nog 3 x op zn hoofd krapt ivm de eerste uitdaging die hij me ooit gaf
grin.. de jouwe stimuleerde je eerst ook? Schat.. je kan dit.. je bent er crea genoeg voor.. Kijk eens wat mooi gemaakt..doe je goed.. ik zal wel ff de afwas voor je doen lieverd..wil je er wat drinken bij.... en nu.. ( en we zijn pas 5 taarten verder) Ja ja.. ik kom zo wel ff kijken.. jaja..die is leuheukk.. ja ik heb ff geen zin in je afwas hoor...jij wilt zeker weer achter de pc???? Hou je wel de bonnetjes bij... nah.. maar ik mag niet zeuren hooor.. de man is boekhouder en heeft zo iets van schat..als jij dit wilt..succes ermee..en we gaan wel eens een leuke naam verzinnen..enne.. een bedrijf enne..visitekaartjes..enne.. dan moet ik hem weer afremmen.. t is hollen of stilstaan geloof ik
ik heb nog nooit biscuit gecombineerd met ganache.. wel gewoon chococake... en dan vul ik hem eerst met ganache en daarna spuit ik de bovenkant vol met ganache toefjes.. hoe bedoel je megabom
Ohhh das ook lekker indd!! Maar ganache wat ik bedoel kan je niet spuiten haha Das gewoon een combi van slagroom en choco wat je niet opklopt zeg maar!
dat weet ik.. dan is hij inderdaad nog erg vloeibaar... daar smeer ik dan eerst de zijkanten mee in.. dan laat ik de ganache nog verder afkoelen en zodra hij wat *klonteriger* wordt ga ik spuiten..is wel doorwerken btw.. want als hij iets te koud is.. spuit t verdomd lastig
Blijmeis vandaag biscuit bakken morgen vullen afsmeren en decoreren en dan in de koelkast tot zaterdag... Afsmeren is heerlijk met merenque botercreme smaakt niet zo boterig kan je ook gebruiken als vulling zelfs.. Banketbakkersroom niet gebruiken om af te smeren hoor wel heerlijk als vulling moet ik ook altijd erin doen van Silman 2e laag mischien slagroom met verse aardbeien??? is heerlijk heb ik laatst ook gedaan met de regenboogtaart
@blijmeisje, ga je weer aan de taarten? leukleuk! bc kun je best zelf maken hoor, gewoon lang kloppen, wordt hij luchtig en smeerbaar van! Wat ik deed was: uitrollen op bakpapier, niet te dun (3-4mm) en dan met bakpapier en al op de taart leggen en dan t bakpapier eraf, werkt hier prima! geen plakplak, geen scheuren. (alleen rol ik nu dunner uit, dus dan werkt t niet echt meer..) succes hoor!!!
wordt lekker gegekletst hier! Kom tijd te kort om op alles te reageren. Ben inmiddels officieel gegaan voor de workshops. De agenda is inmiddels tot/met november gevuld en voor december heb ik ook al weer ideeen. drukdrukdruk, ik ga ff wat proberen terug te lezen!
Ben ik weer Ik heb net het biscuit gebakken en volgens mij niet helemaal goed gegaan Hij zakte wat in na het bakken dus op de kop met plank erop. Maar net stak ik er nog even een sateprikker in en hij is toch nog wel wat vochtig vanbinnen... Dat hoort niet he? Of kan dat met biscuit wel? Kan ik zeker ook niks aan doen meer? Nieuwe bakken morgen?