@ natasja gave taart zeg , vind hem heeel mooi ! ~~~~~~~~~ pff heb hier al weer een paar mensen moeten teleur stellen , kon hun opdracht niet aan nemen ....heb het behoorlijk druk de komende tijd wel leuk natuurlijk. Heb ook een aanvraag of ik in dec een kinderfeestje cup cakes versieren wil doen ....en haar moeder met vriendin wil van mij leren taart te maken ....weet niet zo goed wat ik er mee moet ? gelukkig is het een ex collega en kan ik dus wel eerlijk zeggen dat ik niet weet of ik daar wel goed genoeg voor ben en is het contact niet zo zakelijk
Natas hij is echt heel leuk geworden. Wij zijn een beetje hyper hier hebben een mail gehad van de amerikaanse site Cake Central. com of we een taart voor 1 aug kunnen maken voor het magazine.
hoi meiden! @sonja: oh wat spannend!!! das wel hele goede reclame!! @all thnx voor de leuke reacties op mijn taarten! gisteravond is er nog 1 opgehaald.
kan iemand mij vertellen wat het verschil is tussen bakels fondant en dat van regalice ? behalve de prijs dan
ik vind die van regalice echt enorm vies en die van bakels lekker. ik vind bakels ook wat zachter en prettiger werken, maar dat is persoonlijk.
Bakels kan je mee boetseren en hard iets uit op de taart en RI blijft zacht. het is echt smaak. De extra witte is ook sneller droog omdat er meer kleurstof in zit. Ik werk ook met bakels. Maar de MFF is wel weer erg fijn van RI.
ik heb er 1 in het kader "domme vraag". Als je een stapeltaart moet maken voor een klant, hoe geef je die dan mee? Ik kan geen doos vinden waar die helemaal in past. Of laat je de klant zelf stapelen? Sorry, heb volgende week me eerste stapelopdracht vandaar.
@ sonja had je nog een mailtje gestuurd over die afbeelding , kijk morgen anders maar hoor tis voor jou werk natuurlijk ! hoop dat deze afb groot genoeg is iig kan het dus beter gewoon bij bakels houden , helemaal voor de bruidstaart voor volgende week dinsdag (?)
Nou, hier m'n HelloKittytaart af. Wat een drama zeg, de combinatie van de warmte met het werken met fondant En dan zelf ook nog moe door een heftig weekend met een zieke Thirza... Heb 'm net nog even afgemaakt, want gisteravond wilde het allemaal niet meer lukken met de warmte. Kitty zit alleen niet helemaal recht op de taart, maar aangezien ze dreigde te scheuren, heb ik het toch maar even zo gelaten. Het kon wel, maar ben alleen zo'n lekkere perfectionist, dus kan het niet zo goed hebben als het net ff anders wordt dan ik 'm in gedachten had... Maar goed, hij is wel erg schattig geworden Meppertje lukte gelukkig wel helemaal zoals ik wilde
En het meppertje... Beiden trouwens gevuld met een laagje mona aardbeienkwarktaarttoetje en een laagje botercreme met stukjes witte en pure chocolade. In de grote taart verse aardbeien erbij bij beide laagjes, in het meppertje aardbeienjam. Over de vulling ben ik dan ook meer dan tevreden
@Romaira: ik zou bakels gebruiken @rozemarijke: leuk! @curly: je zet hem in een doos en gebruikt ipv een deksel idd iets van bloemenfolie of gewoon huishoudfolie
@Rozemarijke: Oh, wat zijn ze schattig! @Curly: Ik deed idd ook een taartdoos onder en dan bloemenfolie eromheen. Met een lintje boven vastmaken, is het net een cadeautje!
Hier stond de belasting aan de deur. 2 vrouwen. Ze hadden op internet zitten speuren en waren mijn site tegen gekomen. Niks geen gezeik of ondervraging, maar een vriendelijk gesprekje waarin ze ook vertelde dat ik zo vanalles misloop waar ik recht op heb bij de belasting evenals dat ik het moet opgeven natuurlijk. Ik moet me nu inschrijven bij de KvK, dinsdag komt ze terug en gaat ze vanalles vertellen en uitleggen wat ik allemaal kan en mag doen. Dus meiden die op internet staan: be ware!