als ik afsmeer is het altijd met botercreme maar in het geval van chocolade met chocoladebotercreme Nooit met slagroombasis he! bij een aantal kleuren marsepein/fondant zou ik zeker niet afsmeren met chocola, maar gewoon met witte creme want anders schijnt het giga door!!! heb net chocolade/frambozen cupcakes gebakken. Ze zijn heerlijk!!!
Dames een vraagje, Moet deze taart gaan namaken,vroeg me af of jullie ideetjes hebben of hoe ik de tiffany's'& co erop kan vermelden? Dat hij een beetje op de foto gaat lijken? Iemand idee?
hoe doe je dat dan met n kwastje? er zijn ook letteruitstekers in dit type, maar dan heb je wel wat grotere letters...
Het was verbazingwekkend lekker En het afsmeren ging ook goed, kreeg hem alleen niet zo glad omdat het niet net zo hard wordt als botercreme. Het was ook puur een noodgreep hoor omdat ik op het laatste moment besloot het kapsel uit de vriezer te trekken, en ik geen zin had om botercreme te maken. Ideaal als noodoplossing! Hij was gevuld met banketbakkersroom (ook uit een pakje, met water ook binnen 1 minuut klaar ). Prima combi.
wat je kunt doen is de tekst in spiegelbeeld uit printen , en dan pricies over de tekst heen schilderen ( met een kwastje en eetbare inkt ) en dan het geschilderde op de taart drukken maar je kunt ook de stiften met eetbare inkt kopen , dan moet je het na schrijven ....ik heb 3 van die stiften blauw zwart en bruin en vind ze ideaal !!!!!!!!!
@ Romaira, ja natuurlijk!!! dat ik daar nou niet aan heb gedacht haha! Zie ze iedere keer voorbij komen en dan denk ik: zou ik ze bestellen..... Iemand ervaring ermee?
ik vind het ook niet echt mooi worden persoonlijk. Je kunt ze idd printen op ouwel en dan uitknippen.
@natasja: kan jij voor mij in het overzicht alleen omgeving hoofddorp maken? Ik ga m'n opdrachten wat minderen want heb te weinig tijd voor m'n gezinnetje en daar heb ik geen zin in.