Dank je Sonja, ga het proberen ! ja de baby is ietsje te roze haha, ga er de volgende keer minder kleurstof in doen. Ik vind de haartjes wel echt lijken !!
Nee dat niet. Dan wordt hij hard toch? Als ik de marsepein aandruk en ik laat mijn vinger los dan komt het marsepein steeds los uit de mold. En het lukt niet om alleen de snowflake te bedekken, daar is het veel te smal voor.. Dus ik druk dan gewoon een rondje marsepein erop. Heb hem even in de vriezer gelegd en probeer hem dan los te snijden met een spatel. Maar dan maak ik de hele snowflake kapot omdat het te dun is. Damn.. hij is inderdaad zo mooi ! Heb al gekeken op google of er how-to filmpjes opstaan, maar helaas..
Aan je vinger crico doen met het er in drukken geen spatel gebruiken gaat je mold ook kapot. beetje tylose er in dan word het steviger. Maar probeer ze anders van fondant met tylose te maken.
rianne, je baby is super leuk (maar dat had ik al gezegd ) Hoe en waarmee heb je nu de haartjes gedaan?
aha dacht dat je het over een vulling had dus dan vond ik marsepein wat raar, maar ik heb het denk ik verkeerd gelezen haha
Dank je Sonja, ga het morgen eens met fondant proberen. Thnx Jolan en Aaliyah. Heb de haartjes met chocolat milk dust gedaan, met een kwastje.
nog een vraagje: als ik bouverois of mouse van iets doet als vulling moet ik dan eerst ook afsmeren met botercreme zodat het biscuit niet aantast? Dat moet wel in de koelkast blijven he. Hoe lang is zo een taart houdbaar?
wow wat een gave taarten!! Zeker dat fruitkistje! Was het een beterschapstaart? Vind de prinsessen taart ook gaaf! Niets mis met je boetseren hoor. Superrr gedaan! (heb geen ervaring maarre...hee als ik als leek het leuk vind) En de barbapappa is ook gaaf. hij is zekers groot! Trouwens hoe doe je die zwarte lijnen? Met fondant of spuit je dat?
@sweetlakecity: dank je! de lijntjes van barbabenno zijn gemaakt een sugarcraftgun. en bavarois en mousse zijn op basis van slagroom. Dat gebruik ik nooit in mijn taarten want het is inderdaad niet heel lang houdbaar. Een dag of 3? Inderdaad afsmeren met botercreme want marsepein/fondant en slagroom gaan niet goed samen, dan smelt het. In de koelkast bewaren en niet langer dan een paar dagen.