@maia, heerlijk is die champgne vulling he ! die heb ik ooit als eerst vulling gemaakt vond het toen aardig wat werk maar wel te lekker gewoon . Wil je die laten proeven aan het bruidspaar ?
En spuit je die dan achteraf pas op je marsepein??? En wat voor kleur heeft je marsepein dan? Maakt dat wat uit??
@Skye: die spuit je erop als je de taart bekleed hebt. En het maakt niet uit welke kleur je marsepein heeft. Als voorbeeld: verjaardag hiervan was de basis marsepein groen verjaardag hiervan was de basis wit Kindertaarten hiervan was de basis roze en paars het geeft gewoon een mooie glans over je taartjes. edit: o ja, ik zou dan wel je tafel bekleden met kranten ofzo en daar je taart opzetten en dan pas spuiten anders is de omgeving ook glanzend. Kan erg mooi zijn maar toch niet handig
@Romaira: ja hij is echt heerlijk!!!!! het is een van de vullingen die ik ga laten proeven. Ik heb 4 minitaartjes gemaakt met de volgende vullingen: - champagnecreme met frambozen - chocoladecreme met kersen - frambozenmousse - limoencreme met lemoncurd zo zien ze er allevier uit. Heel simpel:
oh heerlijk zeg ! dat investeer jij zeg maar om hun te laten proeven ? en als ze er nu toch nog van af zien ?
mijn taartje voor schoonouders , jeetje wat is schrijven moeilijk zeg uit de losse hand 8) baal alleen dat ie erg is ingezakt in het midden , weet nu wel wat ik fout heb gedaan maar goed vond het jammer om hem daarom weg te gooien .
Tja hij is een beetje ingezakt, maar hij ziet er leuk uit hoor! Ik had hem ook niet weg gegooit denk ik...
Bedankt meiden. Ik ben helemaal happy bij taarten attelier dunya kan ik nog tot uiterlijk zaterdag ochtend een taart bestellen Maar ik kan niet kiezen welke zouden jullie kiezen. De koekiemonster of de Sesamstraat en dan die misschien in een andere kleur? Dunya's Taartenatelier - kindertaarten de tweede is de koekiemonster die ik bedoel of deze Dunya's Taartenatelier - kindertaarten de eerste van onder en dan in een andere kleur voor Batuhan of gewoon rood?
Ik vind die tweede (sesamstraat) heel erg leuk. Misschien in het blauw? Fijn trouwens dat het toch nog gelukt is. Ik hoop dat jullie echt een fantastische dag hebben!
ik investeer er inderdaad in, maar meestal is al duidelijk dat ze bij mij de taart afnemen. Dan maak ik er 4 met keuzes en dan komen ze ook helemaal bij me langs om de taart te ontwerpen. dat doe ik trouwens pas sinds begin dit jaar hoor, daarvoor konden bruidsparen die al voor me gekozen hadden gewoon langskomen om een taartje op te halen (een stuk of 3-4) om zelf thuis te proeven. Veel gaat ook via mail. Mensen (ook voor verjaardagstaarten) moeten bij mij een formulier invullen waarin ik echt alles vraag (van adres, tot of het marsepein of fondant moet zijn, kleurstelling, thema enzovoorts...) dus ik weet eigenlijk altijd al en dan is het niet nodig dat men bij me thuis komt. @Romaira: lief taartje! @MamavanBatuhan: fijn dat het ergens gelukt is. Ik zou voor de 2e kiezen.
@Romaira: Wat zijn die zilveren parels langs de rand? Heb je die vastgeplakt? Mooie taart hoor. Idd jammer dat ie ingezakt is. Maar hij is wel erg leuk
hahaha der word alleen nog niet gezegd hoe ik ze vast heb gezet heb een dun randje botercreme er langs gespoten en daar de kogels tegen aangedrukt . @amfy en rozemarijke die spuitzak is nix heb hem gister voor de 2e keer gebruikt en hij was meteen kapot toen ik wat druk moest zetten :S jammer maar mss wel te verwachten voor dat geld .....
@Romaira: jammer, dan zoek ik zelf nog even verder... Lief taartje geworden, idd beetje jammer dat ie ingezakt is. Hoe kwam dat dan?
heb nu de biscuitmix in de oven staan. de allereerste. morgen ga ik hem vullen en decoreren. alleen als ik nu in de oven kijk zit er helemaal een bult op. zakt dit nog? of doe ik iets verkeerd. het ruikt wel heerlijk. oja iemand nog een goede tip waarmee ik hem kan vullen. is voor een verjaardag zaterdag. mn mannetje is jarig. zat te denken aan iets met bayleighs (schrijf je dat zo) maar wie heeft nog meer lekkere ideeen.
juist ! je hebt de goede voor je ..............zelf eet ik ze ook niet t ziet er alleen leuk uit hahaha
ze zijn ook erg leuk! hoe is het taartje voor rayn lover geworden? (ik ken haar papa trouwens via shell)
@mamavandaan: biscuit omdraaien zodat de onderkant boven en de bult onder zit. En chocolade met bailey's erdoor is heerlijk! Hier zijn we eruit. 5 laags taart met om en om lemon of chocolade smaak