De taartdozen

Discussie in 'Algemene clubs' gestart door Sas26, 19 dec 2009.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    OMG echt waar ????
    ben ik dan zo hebberig ???hahahaha
     
  2. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0

    ik pb je even :D
     
  3. Maia

    Maia Niet meer actief

    Zie het maar zit nu op mijn iPhone dus reageer morgenavond even
     
  4. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    is goed :) heeft geen haast :)
     
  5. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    maia ik wil hem ook graag hebben ;)

    nou hier weer thuis.

    nu even rust en vrijdag beurs.
    ik moet voor het weekend weer een taart maken voor oma die is jarig.
    nu alleen nog bedenken hoe en wat.
     
  6. Skye

    Skye Niet meer actief

    @Maia: zou je mij ook dat excel bestand kunnen doorgeven. Lijkt me handig!!!

    @All: Even een vraagje (ja, komt ze weer!!!!) Hoeveel botercreme gebruiken jullie om af te smeren. Als je naar mijnh derde taartje kijkt (vorige pagina) dan vind ik de bovenkant niet mooi overgaan naar de zijkant, die hoek is niet strak (begrijpen jullie het nog). Gebruik ik dan teveel botercreme ofzo, of zijn er andere oplossingen voor om dat strakker te krijgen????
     
  7. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
  8. Maia

    Maia Niet meer actief

    stuur me even een pb met jullie mailadres!

    doe het vanavond even, moet zo naar m'n werk.

    @afsmeren: ik gooi er altijd een hele lekkere flinke klodder op tot hij helemaal onder zit met een dikke laag en daarna ga ik "schrapen". Het hoeft helemaal niet dik. Vaak zie je bij mij nog licht het biscuit erdoorheen.
     
  9. MamaKitty

    MamaKitty VIP lid

    26 mei 2008
    9.749
    0
    0
    Ik doe hetzelfde als maia, dikke klodder dat alles onder zit en dan schrapen.

    Skye, leuk taartje!

    Ik gebruik de vorm van 26cm en haal daar makkelijk 18 stukjes uit.
    Tis machtig he, dus je snijd niet van die mega stukken ;)
     
  10. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    ik ook flinke klodder en dan schrapen.

    @romaira, hij is echt helemaal super! die ga ik echt proberen te maken.
     
  11. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    1 okt 2008
    7.728
    0
    0
    Ik heb even een vraagje. Sta op het punt op dingen te bestellen maar ik twijfel of ik gekleurde of blanke marsepein moet nemen .. !
    Iemand een advies?
     
  12. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    ik bestel altijd blank en kleur het dan zelf ......mss kan je 2 kleuren marsepein bestellen , als dan blijkt dat je het wat vind kan je blanke marsepein en potjes kleurstof kopen ?
     
  13. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    1 okt 2008
    7.728
    0
    0
    Ja dat is wel handig. Zijn best duur die kleuren!
     
  14. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    ik kleur ook alles zelf., dan ben je niet zo afhankelijk van de kleur ( als ik paars wil kan in dat zelf doen bijv)
     
  15. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    1 okt 2008
    7.728
    0
    0
    Okee

    Ik heb nu marsepein 2 kleuren
    Mix voor botercreme
    Mix voor biscuit
    Wilton Comfort Grip Spatula Recht 11 cm
    En twee uitstekers

    Zal dit voldoende zijn voor een eerste taartje?
    Ik wil hem denk ik vullen met chipolatatoetje van mona.
     
  16. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    jawel daar heb je wel genoeg aan hoor. kijk eerst maar eens of je het wat vind
     
  17. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    1 okt 2008
    7.728
    0
    0
    Okee thnx !
     
  18. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    rianne heb je al besteld ?

    je zou botercreme en bicuit ook zelf kunnen maken namelijk :D denk dat ik te laat ben hihihi

    ik ga denk ik vanavond verder met mijn opdracht taartje :D

    kant en klare taart kan je toch ook invriezen ? maar hoe pak je dat in dan als er bijv een strik op zit of hoef je die niet in te vriezen ?
     
  19. Bijzonder

    Bijzonder VIP lid

    1 okt 2008
    7.728
    0
    0
    Heb al besteld :D
    Maar dat kan ik misschien bij een volgende taart doen. En zo'n mix is eigenlijk wel erg makkelijk.
     
  20. Romaira

    Romaira Fanatiek lid

    23 mei 2008
    4.067
    0
    0
    ja dat is ook zo heb je gelijk in ..........het zijn ook geen wereld bedragen he
     

Deel Deze Pagina