Hier ook fan van dr Brown. Lijkt me geen goed idee om andere spenen te gebruiken, de meegeleverde zijn voor dit systeem gemaakt. Maar waarom de brede fles? Is smal niet een betere optie? Komt van de website van dr Brown's: 3. Wat is het verschil tussen een standaardfles en een brede halsfles? De brede halsfles heeft een wat bredere speen, waardoor de baby zijn mondje wat wijder openhoudt tijdens het drinken. Veel moeders die naast borstvoeding ook flesvoeding geven, geven de voorkeur aan de brede halsfles; het maakt de kans op eventuele tepel-speenverwarring bij de baby zeer klein. De standaardflessen hebben een smallere hals en speen (ze worden ook smalle halsflessen genoemd) en worden makkelijk geaccepteerd, ook door heel jonge baby's. De keuze voor een brede of smalle fles wordt ook bepaald door wat je zelf prettiger vindt vasthouden. Het prematuurflesje (60 ml, met standaardhals) is geschikt voor te vroeg geboren baby's of baby's met weinig zuigreflex. Het flesje kan ook gebruikt worden voor het geven van medicijnen of een drankje.
Enorme fan van Tommee Tippee!! Echt de beste gewoon! Alle flessen geprobeerd maar bij de Tommee Tippee blijven hangen
Wij kregen deze tip toen van de kraamverzorgster en het cb. Hier heeft het echt super gewerkt, inmiddels is ze zelf rustiger aan de fles en geven we hem gewoon in de zitstand
Dr brown fles werkt hier super. Ons zoontje had altijd last van krampjes allerlei flessen geprobeerd, nu met de dr brown fles totaal geen last meer van!
Hier alleen avent neutral (die borstspeen) de eerste 4 maanden. Nu maakt het niets uit en pakt hij alle flessen en spenen (behalve brown)
Hier de Dr. Brown. Fan van! Heb de brede hals. Eerst met level 1 speen, drinktijd ca. 25 minuten. Net overgestapt op Difrax S speen, deze zit qua snelheid tussen nr. 1 en 2 van Dr. Brown. Nu is de drinksnelheid 10/15 minuten. Krampjes zijn al een tijdje over dus hij heeft van dat snellere drinken verder geen last.
Hier ook een fan van tommee tippee. Bij deze speen moeten baby's een groot mondje maken net als aan de borst. Dit om tepel speen verwarring te voorkomen.