Welke crockpot is dat als ik vragen mag? Ik heb namelijk ook een crockpot en die van mij kan dat volgens mij niet..
https://www.johnlewis.com/crock-pot-saute-slow-cooker/p230498448 Eerste beste plaatje wat ik kon vinden haha. Erg handig, nu nog maar weer een recept uitzoeken
https://ashleywillems.nl/borrelhapjes/gehaktballetjes-in-zoetzure-saus/ Ik wil deze week deze gaan maken maar dan niet als borrelhapje maar gewoon voor bij de maaltijd. Iemand al eens gemaakt?
Wij hebben gisteren kip teriaky gegeten. Vond een recept op Pinterest met een link naar pukster.nl. Hij was verrukkelijk. Hebben er rijst bij gegeten en wokgroenten. En vandaag heeft mijn man de rest opgegeten op een broodje. Deze komt vaker terug
Dat klinkt lekker Mariska. Maar ik houd wel van dat soort gerechten. Mijn man is niet zo van dat zoete (sojasaus, ketjap etc) maar hij eet braaf alles op wat ik maak Gisteren Gehaktballetjes in tomatensaus gemaakt met champignons en courgette. Was zo lekker dat alle 3 de kinderen 2 bordjes leeg hebben zitten schransen
Ik dacht ook dit is niet de smaak van mijn man, maar hij vond het juist heerlijk, dus gewoon proberen
Wij vandaag deze gegeten, was erg lekker! https://www.brendakookt.nl/2019/03/20/pastasaus-met-gehaktballen-slowcooker-recept/
https://www.mamsatwork.nl Gehaktballetjes in tomatensaus Krijg de link niet geplaats maar hopenlijk kom je er zo uit haha. Heb alleen de gehaktballetjes anders gedaan. Gewoon een zakje Bretonse gehakt kruiden van de aldi en een eitje. En ipv 2 blikjes tomatenblokjes 1 gedaan en een half pakje passata. Ik moest wat restjes opmaken.
Ik ga morgen dit boeuf stroganoff recept in de slowcooker maken. Normaal vervang ik bij dit recept altijd het stoofvlees voor kipfilet en in een gewone pan (is ook heel lekker). Maar nu ga ik maar een keer het echte recept volgen. Ik laat alleen het water weg en gooi er een bouillonblokje bij. Overigens vind ik deze kookboeken (Spice wise 1 en 2) echte aanraders voor iedereen die niet of weinig uit pakjes en zakjes wil koken. Alle kruidenmixen in deze boeken zijn dus zoutloos (en kan je naar wens/smaak toevoegen) en veel recepten zijn ook geschikt (te maken) voor de slowcooker.
Ja heb ik idd laatst gemaakt, heb alleen half om half gehakt gebruikt ipv rundergehakt. De saus vond ik super lekker. Ik vond de balletjes alleen best droog geworden. Misschien komt het omdat alleen de ballen in de slowcooker gaan zonder saus ofzo? Dus ik zou volgende x de saus gewoon erbij doen.... Of gewoon helemaal niet in de slowcooker maken maar in de pan? Maar de smaak is echt lekker, kids willen het ook graag weer eten