We zijn met zijn 4en (of eigenlijk 3 die eten) maar het lijkt me ook makkelijk voor met eters zodat ik dan niet in de keuken sta met visite maar van te voren alles klaar kan zetten
Top dan ga ik nog even verder kijken dan crockpot alleen want die gaat zover ik kan zien tot 5,7 liter.
Zijn er ook recepten voor one pot pasta? Heb dit nog met de rijstkoker gedaan toen we even geen keuken hadden en lijkt me wel handig.
Ook met uitneembare binnenpan, stand voor high en low, instelbare timer en automatisch over op warmhoudstand als het gerecht klaar is?
Welk type heb jij? Weet je dat toevallig. Zie dat de prijs ook net wat leuker is als die van crockpot dus denk dat ik nu gewoon de knoop doorhak en direct bestel anders ga ik te lang zoeken en twijfelen
https://www.fonq.nl/product/russell-hobbs-25630-56-sous-vide-slowcooker/451136/?channel_code=544&s2m_product_id=280437&utm_source=google-shopping&utm_content=280437&utm_medium=cpc&gclid=EAIaIQobChMItrSNi-fC5wIVi7HtCh1U1w80EAQYCSABEgIee_D_BwE&gclsrc=aw.ds Ik heb deze. Nu ook nog in de aanbieding zie ik.
Ik zou het daarvoor niet gaan kopen, het gerecht word er niet beter op en wereld gerechten zijn al zo makkelijk. Ik vind de slowcooker echt voor gerechten die lang moeten garen en lekker zelf koken zonder kant en klare pakjes De slowcooker in de link boven dit berichtje hebben wij ook, super ding en vooral lekker groot.
Die had ik gezien, maar die functie met thermometer en vacuum verpakt eten bereiden zal ik niet gebruiken dus deze is voor mij te uitgebreid denk ik. Hoewel hij voordeliger is dan een kleinere crockpot. En wat betreft het pakjes/zakjes koken, ik wil met de slowcooker het voordeel halen uit het in de ochtend al "koken" omdat ik in de avond super weinig energie heb.
Er zijn er ook net zo groot maar met minder toeters en bellen. Wat betreft de pakjes en zakjes is denk ik smaak gebonden, ik ken ook mensen die wel mixjes en boemboe gebruiken.
Afgelopen donderdag mijn Russell Hobbs slowcooker binnen gekregen en vandaag (zaterdag) heerlijk stoofvlees in de slowcooker gemaakt. Wat ik echt moeilijk vind is de deksel op de pan laten hahaha. Normaal roer ik even erdoorheen of dit of dat. Maar echt hoe ideaal. Je doet alles in de pan. Zet het aan...... paar uur later heerlijk stoofvlees. ik heb de Russell Hobbs 22750. Dus de binnenpan kan op het fornuis, timer erop, grote pan. Ik ga eens rondneuzen hier voor lekkere receptjes.
Je moet inderdaad altijd het vochtgehalte aanpassen als je een gewoon recept ombouwt naar een slowcooker recept. Afhankelijk van hoeveel groente en vlees erin gaat en of er iets anders van vocht in gaat, kan je de hoeveelheid vocht in ieder geval halveren, maar soms ook gewoon weglaten. Er komt zowel uit de groentes als uit het vlees vaak redelijk veel vocht en dat verdampt niet. Als ik bv bolognesesaus maak, moet er in mijn recept ook een halve liter bouillon bij. Dat laat ik helemaal weg en vervang voor het voor alleen een bouillonblokje. En het handigste is natuurlijk even op internet neuzen naar slowcookerrecepten. Staan veel lekkere en niet al te ingewikkelde recepten, waarbij het vochtgehalte al klopt.
Ik doe eigenlijk ook geen extra vocht erbij. En bv kokosmelk dan een half pakje. Volgend weekend ook maar eens spare ribs proberen. Ben er sowieso al gek op dus dat moet goed komen.
Het is een makkelijke toevoeging. 90 procent wat ik in de slowcooker doe is zonder pakjes en zakjes. Maar soms heb ik even geen half uur over om alle kruiden bij elkaar te zoeken en dat voor te bereiden. Dan is zo'n zakje of pakje ideaal.