Bakpapier mag in de slow cooker, maar of het een meerwaarde heeft weet ik niet, er komt natuurlijk vocht vrij. Mensen maken in de slome ook gebak en dat dan in bakpapier maar met een theedoek om de de deksel voor het vocht. Misschien is dat voor deze ook een idee?
Vergist in de tijd... Kip moet 5 uur op low. Mag ik eventueel ook 3 uur low doen en dan 1 uur high of is dat een slecht idee?
Appelcake Roomboter Cakemix Rietsuiker, basterdsuiker of kaneelsuiker 1 grote appel Bakpapier Eieren Doe het bakpapier in de sc Snij de appels in partjes, bestrooi ze met de suiker en bedek de bodem van de sc Maak het cakebeslag volgens verpakking Verdeel het beslag over de appels Theedoek om de deksel SC 2 uur op low Cake omdraaien Nog eens 2 uur op low Eventueel nog 30 min op high
Ik doe kip nooit zo lang, dan wordt het droog. Meestal is 3 uur low voldoende. Tenzij je het over een hele kip hebt
https://countrifiedhicks.blogspot.com/2020/03/cooking-whole-wheat-bread-in-crock-pot.html?m=1 je kan dus zelfs brood in een slowcooker maken kennelijk
Ik heb nu zo'n geen zin in om recepten op te zoeken en uit te proberen. Herkenbaarvoor jullie? Afgelopen zondag de slome weer eens aan gehad voor gehaktballetjes in tomatensaus. Maar daar houd het wel mee op. Al klinkt de cake heel lekker hierboven!
Wel deels herkenbaar, ik grijp nu meer terug naar recepten die ik al ken. Dan vind ik de slowcooker nu juist wel een uitkomst. Ik ben de hele dag bezig met mijn eigen werk en de kinderen bezig houden en aan hun werk zetten, waardoor er vrij weinig tijd over blijft om te koken.
Ik ben dus sinds een week of twee compleet mijn mojo kwijt... Normaal maak ik zeker 3 à 4 nieuwe recepten per week (niet alleen slowcooker), maar nu alleen maar wat makkelijk en bekend is. In eerste instantie kwam dat door de lege winkels. Als de helft niet te krijgen is in de winkel moet je gaan improviseren en aangezien ik echt een ronduit chaotisch hoofd heb, is het dan makkelijker om simpele recepten te gebruiken en daar gewoon wat in te vervangen of aan te passen. En sinds woensdag ben ik echt niet lekker. Benauwd, kortademig, moe, hoofdpijn, e.d. Man moet gewoon werken (zit wel thuis) en het kost mij al heel veel energie om de noodzakelijke taken te doen (was, thuisonderwijs, ondernemende peuter, etc.) Ik neem aan dat als het weer beter gaat, mijn kookmojo ook wel terugkomt. Ik heb nu niet eens zin om mijn recepten door te spitten. En dat zegt wel wat... Ik heb trouwens wel zin in het weer zin krijgen om te koken, telt dat ook?
Linda 86, dat herken ik ook wel. Druk met van alles en dan nog koken phff. Daarom nu veel gerechten die ik dag erna nog kan opwarmen. Adje, hoe gaat het nu met je? Als we weer normaal allemaal weer naar de winkel kunnen, zal de Kook zin ook weer terug komen. Hoop ik haha.
Heeft iemand weleens indo pulled pork gemaakt? Ik wilde babi pangang maken maar kom erachter dan man een stuk procureur heeft gekocht ipv buikspek
https://www.smulweb.nl/recepten/1409789/Italiaans-stoofpotje-rundvlees-met-tagliatelle Dit wordt hem voor morgen. Alleen zonder bleekselderij die was op in de winkel dus extra prei en wortel erbij.
Dank je! Is 1 kilo voldoende voor 5 personen. Ik heb 3 kilo dus twijfel om de helft in te vriezen voor een later moment en nu 1 a 1,5 kilo te bereiden
Ik gebruik met dat soort gerechten meestal een kilo voor 6 personen. Dat is dan genoeg voor op een broodje oid en dan eten we er vaak nog wat bij zoals een salade of soep. En je kan de Indo versie ook prima serveren bij nasi of bami.
Hoi allemaal, Ik heb vandaag eindelijk spareribs kunnen kopen Nu ben ik nog opzoek naar een lekker recept, maar daar kunnen jullie mij vast mee helpen Ik twijfel heel erg tussen: https://ashleywillems.nl/recepten-voor-de-slowcooker/heerlijke-spareribs-uit-de-slowcooker/ En deze.. https://ashleywillems.nl/recepten-voor-de-slowcooker/zoete-spareribs-uit-de-slowcooker-waanzinnig-lekker/ Andere recepten zijn uiteraard ook welkom