De zoete spareribs van Ashley zijn heerlijk. Maar ik vind de Indo spareribs van eetspiratie nog lekkerder: https://www.eetspiratie.nl/indo-slowcooked-spareribs/
Thnxx voor de tip! Zijn deze pittig dat jij weet? Ik kan totaal niet tegen heet eten, ik vind komkommer bij wijze van nog heet
Nee, ik vind ze totaal niet pittig, eerder ook zoet en dan op Indische wijze. Maar ik lik zo een flinke klodder sambal badjak van een lepel en kan wel wat hebben, dus ben wellicht geen goede graadmeter voor jou. Je zou voor de zekerheid de sambal uit de marinade en/of saus kunnen laten (of heel weinig van gebruiken).
Dat mijn mond in de fik staat vind ik tot daar aan toe maar mijn dochter moet ze ook kunnen eten. Ik ga even verder twijfelen, maar ik voeg ze zeker aan mijn twijfel lijstje toe. Thnxx..
Iemand weleens een beenham in de slowcooker bereid? Man en zoon vinden dat echt lekker maar in de oven word deze wel eens droog. Denk dat dat ik de slowcooker niet zal gebeuren. Op internet zie ik recepten variërend van 2 uur op low tot 6 uur op low of na 2 uur elk half uur temperaturen of de binnenkant 65 graden is (en ik dacht dat die deksel juist erop moest blijven?). Dus... hoe lang doen jullie dit in de slowcooker?
Ik heb voor moederdag vast een slowcooker gekregen. 6.5 liter van Russell Hobbs. Dit topic maar eens doornemen voor lekkere recepten.
Ik ben fan van deze site: https://www.eetspiratie.nl/babi-ketjap-slowcooker/ En de babi ketjap is ook erg lekker.
Het is misschien al gedeeld, maar iemand een tip voor een lekkere tomatensoep, met kip ofzo? Zoals bij de chinees *kwijl*
Bij de slager. Hij heeft altijd wel spareribs, maar omdat ze minder lang houdbaar zijn door het bot, vriest hij ze in. Dus die krijg ik dan naturel, maar wel ingevroren mee.
Wij eten vanavond de ragout van kastanjechampignons. Vegetarisch recept op eetspiratie. Hebben het laatst gegeten en vonden het heerlijk. Kan het combineren met rijst of patat. En wat groente.
https://www.eetspiratie.nl/review-slow-cooked-vega/ Het is trouwens geen ragout maar een stroganof Zit nu hier in de pan. Hoeft maar 3 uurtjes.
Ik heb kip pilav in de slow, het ruikt al heerlijk! Iemand al eens kip boursin gemaakt? Is dat niet flauw qua smaak?