Dit is meer Een bijgerecht maar champignons uit de slowcooker schijnt ook lekker te zijn. Zelf nog niet geprobeerd.
Wat ik wel een “ding” vind is de hoeveelheden van de recepten. Veelal veel te veel en we houden niet van 2 dagen hetzelfde eten. Halveren zorgt ervoor dat het echt te weinig is voor de grote pan
Alles wat ik in de slow cooker gemaakt heb heb ik ook ingevroren. Gaat prima, zijn juist gerechten die heel goed in te vriezen zijn over het algemeen. Ik vries wel alleen in wat uit de slow cooker komt, niet met de rijst of pasta of wat we er dan ook maar bij eten.
Deze gehaktballen zijn bij ons thuis favoriet: https://www.eetspiratie.nl/gehaktballetjes-ketjap-pindasaus-slowcooker/
Even een vraag, ik hoop dat dat hier mag! Ik heb al een hele tijd mijn slowcooker en de laatste tijd staat hij weer wat vaker aan. Ik ben me aan het oriënteren op een nieuwe, want ik kook regelmatig voor een gezin extra en mijn slowcooker heeft een inhoud van ongeveer 3,5 liter en zit dus gauw vol.. Nu zie ik een crockpot met een inhoud van 5,7 liter waarin je ook kunt bakken, braden en stomen. Heeft iemand deze en is fijn in gebruik?
Je vorige vraag kan ik niet beantwoorden, maar deze wel. Ik heb een crockpot 5,7 liter (zonder dus die braad- en stoomfunctie) en kook dagelijks voor 6 personen en daar is hij zeker groot genoeg voor. Als hij helemaal vol zou zitten (wat bij mij eigenlijk zelden is) zou je nog meer mensen van eten kunnen voorzien.
Dank je wel voor je reactie! Het aanbakken in de crockpot zelf lijkt me ook zo handig (en scheelt weer afwas ) dus denk dat ik ervoor ga!
Ik had het stoofvlees van Hugo erin smaakte prima alleen wat nat dus volgende keer minder vocht. Volgende week weer aan, dan met boston baked beans