Die is heerlijk! Ik laat bij dit soort recepten altijd de bouillon helemaal weg en vervang het door een bouillonblokje. Dan is het niet meer te nat.
Ik had de boullion idd ook al vervangen voor alleen een blokje. Maar wel bier erbij gedaan. Volgende keer dus minder bier erbij
Ik heb deze en ben er heel blij mee. Stomen gaat goed en ik heb er ook wel al een paar keer gebraad in gedaan. Een paar jaar terug zelfs de kalkoenkroon voor het kerstdiner. Kwam er perfect uit. Als we nu ovensnacks maken dan pak ik vaker de airfryer erbij als 2e oven maar als we met meer zijn dan pak ik dus de crockpot er ook bij. Of als het maar kleine dingetjes zijn maar verschillende temperatuur dan het ene in de airfryer en het andere in de crockpot. Cake kwam er ook goed uit hier en ik wil wel nog meer proberen maar het ontbreekt me even aan tijd nu.
Oké dus de ovenfunctie werkt ook goed? Las in een paar reviews dat mensen hier minder tevreden over waren.
Mijn kerst kalkoen kroon kwam er heel goed uit en verder andere dingen ook. Maar ik ben flexibel met tijden en temperatuur. Net zoals een gewone oven moet je hier de ovenfuntie ook leren kennen. De eerste keren ging ik wat vaker kijken of het wel goed ging en eens je er vertrouwd mee bent is het heel makkelijk. Toen ik aan het kijken was voor een slowcooker kwam er bij deze in de reviews vooral naar voren dat de binnenlaag van de pot snel loskwam. Hier is die nog altijd prima in orde. Dat was misschien een productiefoutje in een bepaalde lijn. Neem tijd om je apparaat gewoon te worden en het komt goed.
Fijn, bedankt voor je reactie! De rest van de reviews waren ook hartstikke positief, dus heb ik hem besteld Vrijdag voor het eerst gebruiken, even kijken wat ik voor lekkers ga maken
Gister hebben we de babi pangang gegeten, echt heerlijk. Enigste waar ik tegenaan loop is dat ik het echt een duur gerecht vind. Ik betaalde voor 1,5 kilo buikspek 26 euro bij de slager. Heeft er iemand nog een tip hiervoor"?
Ik heb het weleens hier besteld: https://www.internetslagerij.nl/buikspek/?attribute_gewichten=2000+gr.&dTribesID=546d971962f58574cdb6ad1391576f99%7Cadtribes%7C649&utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Shopping%20Feed&utm_medium=cpc&utm_term=649&gclid=Cj0KCQiA9dDwBRC9ARIsABbedBPXNhkow1byM87m6Hz-JI8_yh15SSj633zIAO-VPqr20BkHJC7i8uQaAiBgEALw_wcB
Ik heb nu, voor de laatste keer dit seizoen, stoofpeertjes in de slowcooker zitten. Zo lekker! Ik heb 2 kilo stoofperen, een scheut rode wijn, een schepje bruine basterdsuiker, 3 kaneelstokjes en 2 steranijs (sterren anijs / steranijzen? ) erin gedaan en dan 6 uur op low. Straks een heerlijk toetje met zelfgemaakte vanillevla.
Haha nee, das niet te doen! Ben je nog meer aan brandstof kwijt dan aan het vlees . Misschien anders bij de Sligro? Daar is het volgens mij ook regelmatig in de aanbieding.
Ik zie nu inferdaad in het makro krantje 1 kilo 9 euro. Dat scheelt nogal met mijn 26 euro bij de slager
Ik heb het hier bij de slagerij afdeling van de supermarkt besteld (boon supermarkt) en was geloof ik iets van 14,- kwijt voor om en nabij de 2 kilo..
@Leolove https://emsrealfood.nl/pompoencurry-met-broccoli/ Ik heb deze gemaakt gister alleen dan zonder de cashewnoten. Vanavond staat hij op het menu!
Ik wil dit maken, maar eigenlijk op een dag dat ik weg ben en in de Avond kan aanschuiven. Kan dit ook langer dan 4 uur op staan denk je? Dat zie ik helaas vaker dat het dan maar 4 uur nodig heeft terwijl ik het graag wil eten op een werkdag....
https://www.eetspiratie.nl/echte-griekse-stifado-uit-de-slowcooker/ Ik ga deze binnenkort maken, ik ben benieuwd in Griekenland vind ik het heerlijk.
Heb je geen warmhoudfunctie op je slowcooker? Als de tijd dan verstreken is schakelt hij daarnaar over en kan je het als nog gewoon die avond eten.