Diarre van Friso comfort

Discussie in 'Voeding' gestart door Bibiche, 13 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bibiche

  Bibiche Fanatiek lid

  21 okt 2006
  2.509
  0
  0
  Sinds 2 dagen gebruik ik 3 schepjes Friso normaal en 3 schepjes comfort omdat ze al dagen niet had gepoept. Eindelijk na 5 dagen gepoept maar daarna ook diarre gehad. Is dat normaal bij comfort :(:
   
 2. zwangie

  zwangie Actief lid

  9 apr 2007
  127
  0
  0
  Het zou kunnen dat de darmen nu even "opruiming" hebben gehouden, maar als het meer dan twee luiers duurt zou ik toch even het CB of de huisarts bellen voor advies (ik meen me te herinneren ergens te hebben gelezen dat meer dan twee echt dunne luiers op een dag niet goed is, maar weet het niet zeker).
  Ik denk dat je je om 1 dunne luier geen zorgen hoeft te maken, zeker niet als het eerst vijf dagen geduurd heeft voordat ze had gepoept. Ik maak uit je verhaal op dat ze niet ziek overkwam en ook geen verhoging had dus dan lijkt het me ok. Ik weet niet of het speciaal bij Comfort hoort, denk dat het gewoon een reactie op het eindelijk weer goed werken van de darmen is.
   
 3. Pinda

  Pinda Actief lid

  27 jul 2006
  477
  0
  0
  Hier was het wennen aan de nieuwe voeding en daardoor de 1e 3 dagen wel wat dunnere luiers (borstvoedingluiers). Als het echt waterdun is en je echt 8 luiers op een dag hebt dan zou ik even de huisarts bellen.
   
 4. Bibiche

  Bibiche Fanatiek lid

  21 okt 2006
  2.509
  0
  0
  Ok bedankt ik zal zeker goed opletten.
   
 5. Setteke

  Setteke Niet meer actief

  Ik had het hier ook , maar wel toen ik nog volledig op comfort zat. Het waren net van die borstvoedingsspuitluiers! Nadat ik ben gaan mengen met normaal werd het beter. Nog steeds wel dun, maar het liep de luier niet meer uit. Ik zou het idd even in de gaten houden en als je het niet vertrouwd toch maar de huisarts bellen. Beter een keer te vaak bellen, toch?
   
 6. Pinda

  Pinda Actief lid

  27 jul 2006
  477
  0
  0
  Ik meng de comfort ook met normaal. 4 schepjes comfort en 2 normaal (5x180 ml). Met 6 comfort werd de ontlasting wel heel erg dun. Het is even uitproberen.
   

Deel Deze Pagina