Difrax flessen

Discussie in 'Flesvoeding' gestart door Annie24, 22 mrt 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Annie24

  Annie24 Fanatiek lid

  2 sep 2009
  2.035
  110
  63
  Zuid-Holland
  Gister een smalle Difrax fles met kersenspeen maat s gekocht in de hoop dat ons zoontje minder krampjes zal hebben met deze fles.
  Fles schoongemaakt en de voeding erin. Alleen..........het loopt echt in een hele straal uit het gaatje van de speen als we de fles op zijn kop houden :$ dus als ons zoontje er aan gaat zuigen zal hij waarschijnlijk binnen 5 minuten z'n flesje op hebben denk ik ;) Hoort dit zo en is dat normaal bij de s speen van Difrax?

  We hebben nu een Dr.Browns fles met speen level 1 (maat s) en daarmee doet hij 20-25 minuten over zijn flesje. Hier loopt dus geen hele straal uit als je hem op z'n kop houdt en hij moet er goed aan zuigen voor er wat uitkomt. Er zit al Nutriton door zijn voeding ;)
   
 2. tammetje81

  tammetje81 Bekend lid

  6 dec 2009
  599
  0
  0
  NULL
  NULL
  Ja dat is hier ook altijd zo geweest hoor. Als ik de te,p van de voeidng controleerde dan kreeg ik ook altijd zo een graal. Maar zoonlief dronk altijd heerlijk zijn flesje in een rustig tempo leeg. heb wel het idee dat ze er toch wel erg aan moeten sabbelen hoor willen ze er goed wat uit krijgen.

  Zou het dus gewoon proberen!
   
 3. mamavanmeisje

  mamavanmeisje Fanatiek lid

  17 jan 2010
  3.076
  0
  0
  Dit klopt.
  Probeer er zelf maar eens uit te drinken.
  Je moet behoorlijk zuigen hoor!
  (al gebruikt een kind wel een andere techniek dan wij)
   
 4. MamaPetra

  MamaPetra Lid

  11 mrt 2011
  60
  0
  0
  NULL
  NULL
  Hier ook de S speen en Difrax fles. Ook straal idd maar soms ook niet, toch doet dochterlief er 20-25 minuten over om de fles op te krijgen en moet ze er idd behoorlijk aan zuigen hoor. Gewoon proberen....
   
 5. adi

  adi Niet meer actief

  Als je een fles wilt tegen krampjes, dan zou ik echt bij Dr. Brown blijven, daar kan Difrax niet tegenop!


  Oh, en daarnaast is het verstandig om de baby wat rechtop te houden en de fles zo horizontaal mogelijk. de speen moet wel gevuld zijn met melk, maar de fles moet zo schuin worden gehouden dat de speen NET volledig gevuld is met melk, dus niet de fles odnerstenboven vasthouden. De baby moet werken om de melk eruit te halen, dat werkt goed tegen krampjes. (en de baby doet er langer over)
   
 6. MamaPetra

  MamaPetra Lid

  11 mrt 2011
  60
  0
  0
  NULL
  NULL
  O dat wist ik ook niet, goede tip want mijn meisje heeft ook veel last van krampjes.... (laat ook telkens met een klakkend geluid de speen los, verbreekt het vacuum.... tongriem is okay en na 3 flessen en 6 verschillende spenen hoort het bij haar maar daardoor krijgt ze ook meer valse lucht binnen)
   
 7. Athina

  Athina VIP lid

  31 okt 2007
  23.157
  2.959
  113
  zwemjuf
  zuid-holland

  hier idem.. bij de oudste indertijd werden de krampjes van de tommie tippee fles beduidend minder met de difrax s fles. Bij de jongste hier dus gelijk mee gestart.
  Maar inderdaad een straaltje, maar verder geen problemen dat ze hem extreem snel leegdrinkt. Dat kregen we pas bij de 3 standen speen ;) ,maar dat is weer een ander verhaal...
   
 8. BLiS

  BLiS VIP lid

  29 jan 2009
  27.768
  1
  38
  Vrouw
  verplaatst naar 'flesvoeding'
   
 9. sandraske

  sandraske VIP lid

  23 jul 2010
  14.043
  0
  0
  Noord-Brabant
  wij zijn juist overgestapt van avent naar difrax ivm krampjes, sindsdien gaat het goed..
   
 10. misa

  misa Niet meer actief

  Ja, per kind verschillend. Maar vergeet niet nieuwe dingen wel een week te proberen, ivm wennen. :)
   
 11. Loesjuh

  Loesjuh Niet meer actief

  Bij mn oudste zweerde ik bij Difrax flessen, maar mijn jongste kan er niet normaal uit drinken. Ook spuit die straal er uit en verslikt ze zich. Ik heb nu de Tommee tippee en die is super!
   

Deel Deze Pagina