We zijn voor een nieuwe keuken aan het kijken en aangezien we ons toch een beetje aan het budget wilden houden, adviseerdende keukenspecialist ons om te besparen op de apparatuur (en dus niet op een stenen blad). Nu kwamen we uit bij de merken ETNA en EXQUISIT. Deze zijn goedkoper maar volgens hem wel goed. Heeft iemand ervaring hiermee? Ik neigde zelf naar zanussi maar dat was ook weer een stuk duuurder.
Vaak zijn de goedkopere merken minder goed, verbruiken meer energie, hebben een kortere garantie of minder opties. Het is net waar jullie wensen liggen. Hebben jullie echt een max bedrag, dan zul je moeten kijken wat je belangrijker vindt. Is een stenen blad echt wel zo noodzakelijk? Is er een ander goedkoper blad wat ook aan jullie wensen voldoet? Ik zou echt op je eigen gevoel afgaan, een keukenboer zal ws op het blad meer verdienen dan op apparatuur en daarom dit voorstellen.
Een tip... Koop een keuken zonder inbouwapparatuur en bestel deze zelf op het internet.. Scheelt zoveel geld..