Ik vind de reacties wel grappig van mensedie bang zijn dat de 'ordinaire' appeltaart sneller op gaat dan de dure / mooie marsepein taart. Als je weet dat veel mensen liever een stukje appeltaart hebben, waarom dan een taart met marsepein maken? Maar goed; ik ben dan ook enorm fan van appeltaart. En absoluut niet van een marsepeintaart. Niet zozeer om de marsepein, maar ook om de taart zelf. Meestal van dat saaie sponsige spul met een soort jam ertussen ofzo... Nee dank je, als ik dan toch een hoop calorieën naar binnega proppen, dan liever iets lekkers. Ik zal dat soort taart dus bijna altijd beleefd weigeren. En ik zou erg blij zijn als er iets anders zou zijn. Maar is het er niet, dan vind ik het ook best. Ik zou me er niet al te druk om maken, ik denk dat je het prima oplost zo. Wij hebben trouwens wel altijd twee soorten taart, omdat ik zelf nooit kan kiezen. En 1 taart is meestal toch net niet genoeg.