Beste verloskundige, Gister heb ik pastasaus gemaakt met o.a. kip er in. De kip is goed verhit geweest dus alle bacterien waren dood. Nu had ik meer gemaakt om er vandaag weer van te eten. Nu was mijn vriend het vergeten in de koelkast te zetten en heeft hij dat vanmorgen alsnog gedaan. Niets vermoedend begon ik de boel vanavond dus op te warmen om er lekker van te smullen. Na een paar happen kwam hij dus met het verhaal dat hij het vergeten was in de koelkast te doen?! Ik ben gelijk gestopt met eten, maar zit me nu dus wel weer zorgen te maken. Listeria etc? Kan daar weer sprake van zijn? En hoeveel zorgen moet ik me maken? Groetjes, Wonder
Hoihoi, Heb je de pasta koud gegeten of toch weer even verwarmd? Geen zorgen de kans is ook als je het koud hebt gegeten uitermate klein. Imke
Bedankt voor je antwoord!! Heb het nog wel verwarmd hoor....dus dan zit ik helemaal goed en gerustgesteld op de bank! Dank je!