Cake bakken

Discussie in 'De lounge' gestart door stef, 26 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. stef

    stef Fanatiek lid

    19 apr 2006
    3.071
    26
    48
    Ik ben echt super dol op cake en nu heb ik vroeger wel eens cake gegeten waar je dan in het midden een hele lekkere laag chocola knapperige chocola hebt. Nu heb ik het zelf al eens een keer geprobeerd te maken alleen zat toen de chocola door de hele cake heen en niet alleen in het midden en het was zacht.

    Kan iemand me helpen hoe ik dit wel voor elkaar kan krijgen? :oops:
     
  2. mini23

    mini23 Actief lid

    18 sep 2006
    272
    0
    0
    Oldenzaal
    Wat je evt. zou kunnen doen het beslag in 2en delen de ene helft alvast in het blik doen. Daarna doe je er stukken chocolade op gewoon van een reep dit smelt tijdens het bakken is niet zo erg. Daarna de volgende laag beslag. En na het bakken goed af laten koelen zodat de chocolade weer tijd heeft om hard te worden.

    Succes
     
  3. lizab

    lizab Fanatiek lid

    7 mei 2007
    3.467
    1
    0
    planner kraamzorg
    Drenthe
    granny's heeft van die pakken met cakemix + vorm (1x gebruiken) volgens mij zit daar ook een heerlijke choco cake tussen. :)

    Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik walg van chocolade, maar hij schijnt heel lekker te zijn.
     
  4. mariska72

    mariska72 Fanatiek lid

    25 apr 2006
    2.179
    0
    0
    Ergens in t noorden
    Koop speciale chocolade druppels die smelten niet..
     
  5. stef

    stef Fanatiek lid

    19 apr 2006
    3.071
    26
    48
    Ok bedankt moet lukken hoop ik zo!
     
  6. Stienke

    Stienke Fanatiek lid

    15 feb 2007
    2.424
    0
    0
    Adm.medewerker op verzekeringskantoor
    Assen
    Je kan gewoon cacao door het beslag doen...
     

Deel Deze Pagina