Ik heb niet alle reacties gelezen, maar laurier en azijn zijn juist ingrediënten passend bij de kookkunsten van vroeger. Azijn gebruik ik zelf ook nooit, maar wel de laurier... zou niet weten wat het doet (kwa smaak). Anders laat je het gewoon weg, toch? Ik laat het vlees altijd een paar uur van te voren marineren in de rode wijn.
Hier sudderlappen, ui, bier, laurier, kruidnagel en dan wat bouillon toevoegen. Uurtje of 2 op een sudderplaatje laten staan en dan kijken of het al los laat van elkaar zo niet 30 minuutjes langer laten staan. jummm
lieve meiden hartstikke bedankt voor alle reacties. ik denk dat ik het toch maar eens ga proberen met azijn of wijn laurierblad en kruidnagels. en dat thee ei ga k zeker gebruiken, over de plakken ontbijt koek ben ik nog niet uit dat beslis ik op t allerlaatste moment denk k. ben van de week 1 dag vrij dus dat word smullen