draajesvlees???

Discussie in 'De lounge' gestart door pink99, 15 jan 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Pluutje

    Pluutje Fanatiek lid

    3 jun 2010
    1.059
    0
    36
    NULL
    NULL
    Ik heb niet alle reacties gelezen, maar laurier en azijn zijn juist ingrediënten passend bij de kookkunsten van vroeger. Azijn gebruik ik zelf ook nooit, maar wel de laurier... zou niet weten wat het doet (kwa smaak). Anders laat je het gewoon weg, toch?;)
    Ik laat het vlees altijd een paar uur van te voren marineren in de rode wijn.
     
  2. Nic1976

    Nic1976 Fanatiek lid

    27 okt 2009
    4.545
    732
    113
    Hier sudderlappen, ui, bier, laurier, kruidnagel en dan wat bouillon toevoegen. Uurtje of 2 op een sudderplaatje laten staan en dan kijken of het al los laat van elkaar zo niet 30 minuutjes langer laten staan.

    jummm
     
  3. Popkoorn

    Popkoorn Niet meer actief

    Hier hetzelfde, alleen dan zonder de mosterd maar met peper en zout :p
     
  4. pink99

    pink99 Actief lid

    2 jul 2011
    451
    0
    0
    NULL
    brabant
    lieve meiden

    hartstikke bedankt voor alle reacties. ik denk dat ik het toch maar eens ga proberen met azijn of wijn laurierblad en kruidnagels. en dat thee ei ga k zeker gebruiken, over de plakken ontbijt koek ben ik nog niet uit dat beslis ik op t allerlaatste moment denk k.
    ben van de week 1 dag vrij dus dat word smullen
     
  5. suus1983

    suus1983 VIP lid

    10 okt 2006
    50.516
    36.480
    113
    Hier gisteren nog gemaakt, maar idd ook met laurier en kruidnagel.
     

Deel Deze Pagina