stoofperen

Discussion in 'Voeding' started by Wondertje, Jan 1, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wondertje

    Wondertje Fanatiek lid

    May 7, 2006
    1,167
    0
    0
    zuid holland
    ik kan nou nergens terug vinden wanneer je kindje stoofpeertjes mag eten!
    is er iemand die mij er meer van kan vertellen?
     
  2. Angel Eyes

    Angel Eyes Niet meer actief

    stoofperen wordt toch met rode wijnn gemaakt? ik maak het nooit maar vind het zelf wel lekker.

    waarom kook je geen gewone peer, is ook lekker. misschien zelfs nog zachter voor je kindje
     
  3. Anakin

    Anakin VIP lid

    Mar 17, 2006
    6,694
    301
    83
    Het kerstdiner van Bram bestond uit anderhalve stoofpeer, hij vond het heerlijk en het heeft geen vreemde allergieën opgewekt... :D
    Hij was toen 6,5 maanden.

    Maar wanneer het echt mag... zonder suiker en wijn volgens mij gewoon vanaf 6 maanden.
     
  4. Wondertje

    Wondertje Fanatiek lid

    May 7, 2006
    1,167
    0
    0
    zuid holland
    nou ik heb nu alleen de stoofperen in de pan met water dus geen wijn geen suiker geen kaneel en geen siroop.
    maar peer eet ze ook wel maar geen stoofpeer.
    en ik heb nu best veel in de pan dus vandaar mijn vraag dan zou ze met de pot mee kunnen eten.
     
  5. Angel Eyes

    Angel Eyes Niet meer actief

    ja dan kan ze toch prima meeeten, alleen indd zonder die toevoegingen. maar als je zoveel over hebt,m breng je toch wat hierheen :D

    hoe maak je dat eigenlijk precies?
     
  6. jantina

    jantina Fanatiek lid

    Aug 13, 2006
    1,551
    0
    0
    Britt vindt stoofperen heerlijk...
    gewoon goed lang laten koken, dan worden ze vanzelf wel rood! Niks teogevoegd...
     
  7. Wondertje

    Wondertje Fanatiek lid

    May 7, 2006
    1,167
    0
    0
    zuid holland
    ik heb ze geschild in de pan gedaan met laagje water aan de kook gebracht en nu staan ze met een vlamverdeler eronder gaar te worden.

    je kan er suiker en of kaneel bij doen naar smaak net als rode wijn of siroop.

    maar als je ze goed lang laat garen moet het zonder extras ook goed zijn!

    gr
     

Share This Page