kookvraagje (marinade)

Discussie in 'De lounge' gestart door tuc, 10 nov 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tuc

    tuc Niet meer actief

    Ik heb laatst een heerlijke marinade ontdekt voor over de kippenpootjes. Die marinade maak ik "rauw" uiteraard. Doordat die een uur in de oven gaat met de kippenpootjes krijgt die een mooie kleur en heerlijke smaak. Nu zou ik die marinade ook eens willen gebruiken zonder die kippenpootjes dus bij tapas ofzo.
    Maar hoe maak ik die dan net zo lekker? Alleen in een ovenschaal kieperen dan bakt het aan, zou ik dat kort kunnen inkoken of krijg je dan niet hetzelfde resultaat?
     
  2. celia82

    celia82 Fanatiek lid

    14 apr 2009
    2.077
    0
    36
    Denk idd koken
     
  3. Vrolijkheid

    Vrolijkheid Niet meer actief

    Geen idee maar ik ben nu wel benieuwd naar je recept :)
     
  4. MoedervanSafia

    MoedervanSafia Fanatiek lid

    10 mrt 2013
    2.803
    4
    38
    Is het een marinade op waterbasis of oliebasis? Is het een dikke marinade met droge producten of natte producten?
     
  5. tuc

    tuc Niet meer actief

    vrolijkheid, moeder van safia:

    zoete chilisaus, sojasaus en honing
     
  6. PenF

    PenF VIP lid

    20 aug 2009
    8.387
    2.241
    113
    Vrouw
    Coach
    Dordrecht
    Even inkoken kan idd. wil je toch die kipsmaak meegeven dan kun je er een klein scheutje bouillon bij doen. Niet te ver inkoken, dan kan het zoute gaan overheersen van de soja.
     
  7. PenF

    PenF VIP lid

    20 aug 2009
    8.387
    2.241
    113
    Vrouw
    Coach
    Dordrecht
    Je kunt het ook gewoon alleen mengen met elkaar en dan zo als dip gebruiken. Mogelijk de verhoudingen wat aanpassen.
     

Deel Deze Pagina