Haha, absoluut. Heb een cracker met smeerkaas periode gehad. En een boterham met pindakaas, sambal en komkommer fase. Ook een fase met overal avocado maar die ben ik nu wel beu. Beschuit met boter en pure hagelslag, die periode ligt al wat langer achter me, maar het water loopt me nu al in de mond bij het schrijven, dat wordt m'n nieuwe fase denk ik. Even nieuw leven in blazen straks dan maar. Heb ook een ijsthee fase gehad. Gelukkig is die voorbij zeg. M'n dreumessen hebben ook een fase trouwens. Die doen al tijden alsof het om half 5 al dag is. Wordt ook een beetje afgezaagd inmiddels.
Ik heb dat een poosje gehad met ribbelchips en avocado. Avocado prakken met peper, zout en knoflookpoeder en lekker die chips erdoorheen El-le-ke avond hè. Maandenlang
Voordat ik zwanger werd at ik al maanden 3 crackers met smeerworst in de ochtend. Had ik savonds al zin in! Nu eet ik vooral veel wortels en waterijsjes. Maakt niet uit hoe laat het is.
Sinds mijn eerste zwangerschap 4 jaar geleden eet ik dagelijks havermoutpap. En deze is nog niet gaan vervelen. Terwijl ik het daarvoor nog nooit had gegeten. Wat win ik nu?
Tikkels.. Ik word er zelf een beetje gek van als ze niet in huis zijn word ik onrustig! Hiervoor waren het snoeptomaatjes, dat was beter haha
Dubbellikkers van de jumbo Groene thee Gewone thee met 2 zoetjes Engels drop Plakjes salami met roomkaas Omelet met Italiaanse groente Griekse yoghurt met aardbeien en slagroom
Laatst gehad met havermout en daarna beschuit met muisjes. Kan het nu allebei niet meer zien. En met oreo koekjes ook eens gehad, sindsdien niet meer gegeten.
Hahaha herkenbaar hoor, op het moment iedere avond een bak volle yoghurt met cruesly en teveel honing.
Herkenbaar! Hier aantal weken dagelijks geroosterde boterham met pindakaas en suiker. Daarna aantal weken Vietnamese loempia's met zoete saus, dan weer weken tosti belegd met mayo kaas en ui en dan dippen in de ketchup. Dan weer weken komkommer met aromat. Op dit moment is het bugles met heksenkaas of paturain.
Probeer ze eens op de Engelse manier met een scheut melk erin, en in veel boter bakken tot ze nog een heel klein beetje vloeibaar zijn. Dan zijn ze nóg lekkerder...
Ik gebruik altijd gedroogde Kikkererwten die ik een nacht laat weken en de volgende dag kook, maar je kunt ook Kikkererwten uit blik nemen heb ik begrepen. Je stopt gewoon alles in de keukenmachine. Verder doe ik er maar wat in...tahini, komijnpoeder, paprikapoeder, 4 tenen knoflook, klein scheutje goede olijfolie en een beetje water/kook/blik vocht. Dat laat je net zolang draaien tot je een gladde pasta krijgt. Je kunt er ook een pepertje in doen, kerriepoeder, nog meer knoflook...
Als ik niet zwanger ben, heb ik daar niet echt last van. Tijdens zwangerschappen standaard: Aardbeien met vanilleyoghurt Winegums Waterijsjes, liefst dubbellikkers Alles met appel, appelsap, appels, appeltaart enz. En lekker cliché; die geribbelde plakjes augurk en amsterdamse uitjes van Kühne.