Riblappen

Discussie in 'De lounge' gestart door Bambi2011, 24 feb 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Bambi2011

    Bambi2011 Actief lid

    12 dec 2011
    121
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ik kook eigenlijk nooit, mijn man doet dat, die vind het leuk en doet het ook goed.

    Maargoed, nu heb ik dus Riblappen gekocht om draadjesvlees van te maken, gezout, beide kanten gaar gebraden en afgeblust met water en een uitje en azijn erbij, zodat het vlees onder water staat. Tot nu toe goed toch???

    Maar nu lees ik overal op internet dat ik het in kleine stukjes moet snijden, maar ik heb het in zijn geheel in de pan gegooit, zou dit erg zijn?
     
  2. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Nee hoor duurt alleen wat langer eer het gaar is!

    Geen zorgen gaat goed zo :D
     
  3. Bambi2011

    Bambi2011 Actief lid

    12 dec 2011
    121
    0
    16
    NULL
    NULL
    okeej bedankt :D, hoelang moet dat dan sudderen?
     
  4. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    neuh hoor prima... weet niet hoe lang het al op staat maar een uurtje of drie is het lekker zacht
     
  5. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    uurtje of 3/4

    Hoelaat heb je het opgezet?
     
  6. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    langer als 3 uur mag ook.
     
  7. Bambi2011

    Bambi2011 Actief lid

    12 dec 2011
    121
    0
    16
    NULL
    NULL
    rond 14.00 opgezet..

    (voel me echt een kookkneus, haha;))
     
  8. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    allessandro@ hahahha iedere keer tegelijk
     
  9. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Owww nou als je ze tot 5 of 6 uur gewoon op laat staan heb je lekker draadjesvlees:D
     
  10. Bambi2011

    Bambi2011 Actief lid

    12 dec 2011
    121
    0
    16
    NULL
    NULL
    okeej bedankt, moet goed komen dus! :D
     
  11. Eefke84

    Eefke84 Niet meer actief

    zou het gewoon lekker laten sudderen tot je gaat eten
     
  12. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Krijg gelijk trek in draadjes vlees ARGH
     
  13. Bambi2011

    Bambi2011 Actief lid

    12 dec 2011
    121
    0
    16
    NULL
    NULL
    hahaha je hebt nog even de tijd als het 3 uur op moet, sorry ;)
     
  14. carrolyn

    carrolyn Fanatiek lid

    30 jan 2011
    2.770
    1
    0
    in zn geheel of in stukken kan allebij
     
  15. charity2010

    charity2010 Fanatiek lid

    29 mrt 2011
    4.322
    0
    36
    Fulltime huismama :D.
    Overijssel.
    Ik gooi het altijd in zn geheel in de pan. Houd het ook altijd simpel, beetje peper en zout, aan beide kanten aanbraden, flink wat water en lekker de komende uren laten sudderen. Staat hier gemiddeld wel een hele dag op. Als ik het bijv. om 12.00 opzet, weet ik dat we tussen 18.00 en 19.00 kunnen eten. Maar dan is het wel zó gaar dat het echt bijna helemaal uit elkaar valt. :D
     
  16. duveltje

    duveltje Bekend lid

    6 nov 2008
    658
    0
    16
    Hmmm, lekker! Ik sudder ook gewoon grote stukken hoor (3 tot 4 uur)!

    Als ik je een tipje voor de volgende keer mag geven: het is heerlijk om 2 grote grof gesneden tomaten, 2 eetlepels grove mosterd en een lepel bruine basterdsuiker toe te voegen! Het ruikt heerlijk en geeft een heerlijk "ouderwets" volle smaak!
     
  17. Linana

    Linana Niet meer actief

    Ja hier ook :D
    Met aardappelpuree en rode kool.... :)
     

Deel Deze Pagina