Hoe is harde worst eigenlijk bereid? Is het rauw , mogen we dat ? http://www.zibb.nl/horeca/artimg/a20051420193337.JPG
Ja harde worst, droge worst. Die op de markt hangen, met zn velletje eromheen waar je bijna in stikt en die worden geserveerd op verjaardagen... hmmm met en zonder kruidnagel of peper...
Heb er laatst eens even informatie over gezocht. sommigen bevatten melkzuurbacterie dus kunnen listeriose bacterie bevatten. kun je dus beter niet doen.
Dit is harde worst , of voor sommige gedroogde worst http://www.zibb.nl/horeca/artimg/a20051420193337.JPG
Ja die dingen zijn heerlijk! maar heb dus gehoord van een ingeneer (weet even niet hoe je dat schrijft) dat het van melkzuurbacterie word gemaakt, dus listeria kan bevatten. ingeneer= iemand die er voor zorgt dat voedingsmiddelen velig terecht komt in de winkel.
De naam zegt t al het is gedroogd, dus ja je mag t eten. Als t rauw was zou t niet hard zijn en na 2 dagen vanzelf bij de markt of slager weglopen
hum ik weet het ook niet meer! de een zegt van wel en de ander van niet. Mischien moet je de verloskundige deze vraag even stellen.
Offtopic, @ babylover: Toch ff een onbelangrijke, kleine correctie op je definitie van een engineer (oftwel: ingenieur) in·ge·ni·eur (de ~ (m.), ~s) 1 academicus die een technische opleiding heeft gevolgd 2 afgestudeerde aan een hogere technische school, textielschool of agrarische academie M'n vriend, die zelf ingenieur is maar dan in de olie en gas industrie, heeft niet echt veel te maken met voedingsmiddelen of supermarkten. Ontopic, @ Tanja: ik eet zelf altijd gewoon droge (harde) worst. Het is eigenlijk niet eens in me opgekomen dat het misschien niet zou mogen. Ze zijn heeeerlijk!
Tja, ik blijf erbij dat je droge worst gewoon mag eten hoor! Anders ben ik btw ook behoorlijk stout geweest want vind die dingen zooo lekker!
zit die melkzuurbacterie ook niet in yogurt en kwark enzo?lijkt me dat je die worst gewoon mag eten.lekker lekker lekker,,