Ik wil zelf een taart maken maar ik wil graag weten hoe je slagroom maakt die je op n in de taart kan stoppen maar die dan ook een paar dagen goed blijft en niet instort. Weet iemand hoe je dat maakt met die bekkertjes slagroom heb ik altijd ruzie
moet je ff zakje klopfix kopen...ligt bij de vanillesuiker enzo in de winkel...(blauw zakje) die houdt dus de slagroom stijf in de koelkast zodat ie niet instort!
Inderdaad, klopfix of klopklop. Dat maakt de slagroom steviger. Hier is de taart dan nog goed na 3 dagen..
bedoel je echt slagroom of misschien toch botercreme? want dat is wat ze gebruiken bij die mooie taarten die je tegenwoordig ziet...
dat botergebeuren proef je niet helemaal niet als je er een smaakje doorheen doet! maar klopfix gebruiken en dan wel in de koelkast bewaren.
Oow oké ik dacht je neemt een hap en dan proef je alleen nog maar boter. Maar dan ben ik wel benieuwd hoe dat je dat maakt