Slagroom maken

Discussie in 'De lounge' gestart door stampertje, 11 jan 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. stampertje

    stampertje Fanatiek lid

    24 okt 2007
    3.086
    19
    38
    Mama
    Een dorpie
    Ik wil zelf een taart maken maar ik wil graag weten hoe je slagroom maakt die je op n in de taart kan stoppen maar die dan ook een paar dagen goed blijft en niet instort. Weet iemand hoe je dat maakt met die bekkertjes slagroom heb ik altijd ruzie
     
  2. Tinkerbell81

    Tinkerbell81 Fanatiek lid

    20 dec 2005
    3.152
    0
    36
    moet je ff zakje klopfix kopen...ligt bij de vanillesuiker enzo in de winkel...(blauw zakje)
    die houdt dus de slagroom stijf in de koelkast zodat ie niet instort!
     
  3. deepfreeze

    deepfreeze VIP lid

    29 nov 2007
    11.895
    42
    48
    Inderdaad, klopfix of klopklop. Dat maakt de slagroom steviger. Hier is de taart dan nog goed na 3 dagen..
     
  4. Lidy

    Lidy Actief lid

    5 feb 2007
    200
    0
    0
    inderdaad klopfix, maar wel goed kloppen als je het er door heen strooit, anders krijg je klontjes.
     
  5. BabeBabe

    BabeBabe VIP lid

    14 jul 2009
    13.173
    3
    0
    Logistiek
    Fryslan
    bedoel je echt slagroom of misschien toch botercreme? want dat is wat ze gebruiken bij die mooie taarten die je tegenwoordig ziet...
     
  6. stampertje

    stampertje Fanatiek lid

    24 okt 2007
    3.086
    19
    38
    Mama
    Een dorpie
    Nee ik bedoel echt slagroom wat ik hou niet zo van dat boter gebeuren
     
  7. Maia

    Maia Niet meer actief

    dat botergebeuren proef je niet ;) helemaal niet als je er een smaakje doorheen doet!

    maar klopfix gebruiken en dan wel in de koelkast bewaren.
     
  8. stampertje

    stampertje Fanatiek lid

    24 okt 2007
    3.086
    19
    38
    Mama
    Een dorpie
    Oow oké ik dacht je neemt een hap en dan proef je alleen nog maar boter. Maar dan ben ik wel benieuwd hoe dat je dat maakt
     
  9. klingel

    klingel VIP lid

    15 feb 2008
    16.318
    14
    38
    iets met kunst en michelinsterren..
    import drentherella
    ik zeg:
    net zo lekker als zelf, en blijft daaagen goed in koelkast!
     

Deel Deze Pagina