moet je een ei echt goed doorbakken dat het eigeel ook hard is of mag dat nog dun zijn?? alvast bedankt
ik eet gewoon speigelei hoor. De hele zwanger schap al. Als het eiwit hard is is het voor mij voldoende. Het is alleen gevaarlijk voor samonella maar dat is voor iedereen gevaarlijk. Tenminste dat is wat ik weet. En uit de winkel mag het wel hoor.
Ik eet ook zo heel af en toe een spiegeleitje, tis gewoon zooooo lekker. Let er inderdaad wel goed op dat het eiwit niet meer zacht is, maar het geel dat moet juist lekker zacht zijn. Dat je het niet iedere dag gaat eten is logisch, maar zo heel af en toe moet het best kunnen Liefs Angela.
Ik eet ook af en toe zacht eigeel hoor. Salmonella is natuurlijk heel naar, maar niet gevaarlijk voor je kindje, is mij verteld. Pim
Volgens mij kan in een ei meer zitten dan salmonella. Ik eet absoluut geen ei dat niet doorbakken is. Ik maak het gewoon extra lekker door een uitje mee te bakken en een plak kaas. Jammie!
ik eet het eigeel ook altijd dun.wel draai ik het ei altijd om is ie toch nog nog een beetje gebakken
Ik eet vrij veel ei en de ene keer is het eigeel harder dan de andere keer, volgens mij maakt het niet zo veel uit.