Eigen bedrijf en mama zijn??

Discussie in 'Zwangerschap en werk' gestart door Cibi, 17 feb 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Cibi

  Cibi Lid

  14 sep 2005
  24
  0
  0
  Hallo allemaal,

  Even uit nieuwsgierigheid:
  Zijn er hier ook mama's met een eigen bedrijf en zo ja, wat voor soort bedrijf en is het goed te combineren met kinderen??

  Groeten,
  CIBI
   
 2. Angel79

  Angel79 VIP lid

  14 jan 2006
  5.090
  0
  0
  Lekker mama zijn
  Limburg
  Hoi Cibi,

  Ik heb samen met mijn man een eigen zaak. Voor diegene die bekent zijn met de winkel Jamin...zo'n zaak hebben wij dus ook.
  Het is superleuk (alleen niet goed in mijn maandelijkse periode ;) ) en ook heel goed te combineren met de kids. Op maandag werk ik er het 's middags (ochtend is gesloten) en heeft mijn man vrij om bij de kids te zijn. Op dinsdag werkt mijn man de hele dag en heb ik lekker vrij met de kids, op woensdag werk ik 's morgens en als de kids uit school zijn komt mijn man naar de winkel en wisselen we, ditzelfde doen we op donderdag, op vrijdag werkt mijn man de hele dag en ik alleen als t nodig is door drukte en op zaterdag werkt mijn man de hele dag samen met een meisje dat part-time werkt voor ons.
  In de drukke seizoenen werk ik natuurlijk ook wat meer en komen mijn moeder of mijn mans ouders babysitten en tot nu toe gaat t super.
  De kids vinden de winkel natuurlijk net een paradijs met al dat snoep ;)

  Liefs Angela.
   
 3. mouschy

  mouschy Fanatiek lid

  30 aug 2005
  3.709
  0
  0
  kraamverzorgster, nu ben ik gastouder.
  Noord Holland
  Mijn ouders hebben ook een eigen winkel gehad. En toen ik dus nog een baby was hebben ze in een kamertje achter in de winkel een soort baby kamer gemaakt. Dus ik had 2 kamertjes toen ik nog zo klein was. Ik kon daar gewoon de hele dag zijn in de winkel, en mijn moeder kon het makkelijk combineren op die manier. ;)
   
 4. Jansen

  Jansen Bekend lid

  6 nov 2005
  588
  0
  0
  Hoi Cibi,

  Ik doe al enige tijd interim opdrachten en ben nu bezig mijn eigen zaak op te zetten.
  De zwangerschap kwam iéts eerder dan verwacht en dat vergt wel wat aanpassing in de geplande zaken, maar dat is nu eenmaal niet anders.

  Ik kan me voorstellen dat af en toe lastig is, maar het geeft je ook wat meer vrijheid om je eigen tijd in de delen.

  Verder lijkt het me ook afhankelijk van wat je doet. Interim opdrachten is natuurlijk andere koek dan bijv een eigen winkel.
   

Deel Deze Pagina