Hallo allemaal! Mijn vriend is binnenkort jarig en wij hebben niet veel te besteden dus doen we even niet aan cadeaus. Nu wil ik wel een lekker diner voor hem maken. Nu ben ik echt geen keukenprinses en heb ook niet echt een idee wat te maken!! Misschien hebben jullie ideeen? Ik ben zelf vegetarisch, dus het liefst gerechten zonder vlees (ik maak zelf liever niks met vlees en het zou ook zo opvallen als ik opeens vlees zou kopen). Ook voor- en nagerechten zijn welkom!! Alvast bedankt
Hmm wij hebben toevallig dit gegeten vandeweek: Maaltijdsalade van linzen, geitenkaas en noten - Boodschappen Heel erg lekker en redelijk budget. Alleen niet heel feestelijk....
Het was ook echt heel lekker. Dochterlief heeft de overgebleven tomaat volgende dag bij het ontbijt opgegeten nog. En koud.. Dus lekker als het (te) warm is. (Nouja, de gegrilde tomaat was natuurlijk wel warm..)
Voor kan je iets met warme geitenkaas doen (uit de oven) Hoofd Andijvieschotel van dr. frank is erg lekker (zie link)! Met mon hou en huttekase. Kan je aardappeltjes erbij doen... Be In Shape Forum | Verhalen over afvallen, eiwtshakes, eiwitdieten en meer Na pffff... Zoveel keus
Gefrituurde aubergine met knoflook is erg lekker! Daarnaast zou ik basmati rijst met saffraan en rode zure besjes doen en misschien nog een lekkere salade?!
Op vegatopia.com heb je ook diverse (feestelijke) gerechten! Weet niet precies wT je zoekt maar daar hebben ze zooooo veel recepten opstaan dat er altijd iets bij staat wat je lust en wat je kunt maken
Ik heb andijvie hier nog nooit in de supermarkt gezien, dus heb het eens opgezocht, hij blijkt hier dus vrij moeilijk te verkrijgen zijn. Dus als het er al is, dan zal het erg duur zijn, jammer!
Gefrituurde aubergine is inderdaad erg lekker, zat ik zelf ook al aan te denken, mijn vriend is daar ook erge fan van!! Ik zal die site eens opzoeken Roxyroxx!! Dankjewel voor het meedenken
Zie nu pas dat je in Istanbul woont, dan zal je daar zeker wat vinden want ze maken ook vaak gebruik van "buitenlandse" kruiden en specerijen die jij vast gewoon hebt! Succes. Ps. er staan ook echt HEERLIJKE toetjes op
Ik zal je mijn versie van de aubergine wel geven.. Misschien maak ik hem anders als jou en dan heb je wat afwisseling Ik snij hem altijd in plakken en bestrooi hem met zout. Dan laat ik het op keukenpapier helemaal 'uitlekken' een paar uur.. Daarna frituren in zonnebloemolie en dan het vet weer laten uitlekken op een keukenpapiertje. In een andere pan een klein beetje water met een paar tenen geperste knoflook warm laten worden en daarin de aubergine leggen. De aubergine bestrooien met peper en zout en zo een half uurtje op heel laag vuur laten staan! Dan zit die smaak van de knoflook er helemaal in