ENORM BUIK PIJN

Discussie in 'Zwanger worden' gestart door veroke, 9 jan 2006.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. veroke

  veroke Lid

  5 jan 2006
  14
  0
  0
  hello, :D
  ik ben al in cyclus 3 en hebt al meer dan 1 mand zo zeer aan de onder buik. :oops: ik hebt mijn NOD gehad op 1 januari maar 24 uur maar en bijna nieks vind het zo raar. Soms kom ik s'nachts wakker van de onderbuik pijn. Ik hebt op 5 januari een urine test gedaan predictor, maar negatief ik dacht het al hoor, want ik had mij NOD gehad een dag :) maar toch gehad. ik hoor van veel da als je zo pijn aan de onderbuik hebt, is omdat je baarmoeder aan het grooie is. Daarom ik weet niet meer wat :(: hebt tandpijn ook en soms misselijk en moe. ben ik nu zwanger of niet. Volg de urine test niet maar volgen de gevoelens in het licham wel; mij borsten zijn heel dik, mij buik is heel verdikt zo in de juiste forme allemaal de onderbuik maar ik het negatief test en een dag nod gehad :cry:
  ik zou mss beter eens een bloedtest moeten doen maar ik ben zo bang van de stik van een pikuur :) ga wachten tot de 27 moet dan weer mijn NOD hebben.WAT DENKEN JULLIE :(: help me plaese
   
 2. Monika

  Monika VIP lid

  12 aug 2005
  8.246
  72
  48
  Vrouw
  Thuishulp
  Landgraaf
  Ik zou die test laten doen. Het kan zijn dat je nog niet genoeg hormoon hebt aangemaakt om een positieve test te krijgen.
  Maar dat je zo weinig gevloeid hebt kan ook door stress komen.
  Kan ook zijn dat je te graag zwanger wilt zijn en dat je daarom alles gaat voelen.
   
 3. Duim

  Duim Actief lid

  28 dec 2005
  162
  0
  0
  Groepswerker Jeugdhulpverlening
  Hey Veroke,
  Wachten tot de 27ste lijkt me moeilijk. Ik zou dat niet redden iig. Het zou kunnen dat je zwanger bent. De enige manier om daar achter te komen is dmv testen thuis of bij je arts. Soms hebben vrouwen te weinig HCG hormoon in de urine en testen ze dus neg. terwijl ze wel zwanger zijn. Maar dat wil niet zeggen dat dat bij jou ook zo is. (Wil je geen valse hoop geven) Misschien heb je last van een lichte buikgriep oid. Ik hoop voor je dat je zwanger bent, veel succes met testen!
   
 4. natascha25

  natascha25 Bekend lid

  1 nov 2005
  732
  0
  0
  Succes veroke

  ik hoop voor je dat het raak is. Hou ons op de hoogte ....

  ........... :eek: spannend :eek: ...........

  groetjes natas
   
 5. jacky

  jacky Actief lid

  17 dec 2005
  421
  0
  0
  zuid-holland
  is je lichaam niet aan het ontpillen veroke ?is toch niet zo heel lang geleden dat je gestopt was met de pil,ik probeer mee te denken ,een vrouwe lichaam zit soms zo raar in elkaar,tenzij je inderdaad te vroeg hebt getest de vorige keer ,anders ga is langd je huisarts misschien weet die raad.
  groetjes jacky
   
 6. Niet meer actief

  Ik weet niet wat het beste is om te doen. Maar een bleodtest kan wel uitsluiting geven of je wel of niet zwanger bent
  succes en hou ons op de hoogte hoor
   
 7. Juut

  Juut Actief lid

  13 sep 2005
  396
  0
  0
  Drechtsteden
  Hi,

  Ik zou in ieder geval naar de huisarts gaan. Het is niet om je bang te maken, maar zoveel buikpijn is niet goed. Misschien is het wel een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, of een windei. Pijn dient altijd naar gekeken te worden!

  Groetjes
  Juut
   
 8. veroke

  veroke Lid

  5 jan 2006
  14
  0
  0
  dank u iedereen,
  je kan niet denken he bang ik ben van arts is gelijk welke, van tandarts ben ik niet bang maar hij weet het geen pikuur :) ik ben al 20 jaar niet naar een gynecolog geweest kweet had beter eens geweest voor ik stopt met de pil, maar ja durf niet en durf ook mij kleren niet afdoen voor iemand vreemd :) :x ik ga tocht moeten gaan é zo kan da niet verder hebt veel te veel pijn da stop niet. Ik ga morgen bloed ga nemen bij de huis arts :) hopelijk val ik niet flauw bij het prikje :) ik ga hem zeggen da ik zo zeer an de onderbuik hebt ook maar ik doe mij kleren niet af hoor :) ben zo bang en zo beschaamd warrom weet ik het niet. dank u aan iedereen mss al die paniek voor nieks maar ik wil het weten denkt aan nieks anders meer, kom zot warrom zo pijn in de onderbuik. :(:
   
 9. AnnaS

  AnnaS Fanatiek lid

  25 nov 2005
  1.096
  0
  0
  Agent
  Drenthe
  Ik zou niet al te lang wachten om naar de Huisarts te gaan, zoals je beschrijft heb je behoorlijk er last van.
  Ik wil je niet bang maken, maar voor het zelfde geld kan het van alles wezen.
  Dus een bezoekje aan de Gyn zou echt niet kwaad doen, en je hoef je niet te schamen voor die mensen, ze zien dagelijks tientallen vrouwen.
  Het is hun vak en is voor hun normaal en ze zijn er voor om alles zo goed mogelijk te laten verlopen zoal voor jou en of zwangerschap.
  Misschien is er wel een vrouwlijke gyn kun je altijd na vragen.
   
 10. Juut

  Juut Actief lid

  13 sep 2005
  396
  0
  0
  Drechtsteden
  Veroke,

  Misschien een geruststelling dat een gynaecoloog niet alleen jonge vrouwen ziet die zwanger willen worden, dat is eigenlijk maar een klein deel van het werk. Ze zien allerlei soort en slag vrouwen, van jong tot zeer oud. En geloof mij maar, je moet 3 vagina's hebben, willen ze schrikken of toon je ze voor het eerst iets aparts!


  Groetjes
  Juut
   
 11. veroke

  veroke Lid

  5 jan 2006
  14
  0
  0
  ja ja ik hebt gedurf maar ja weet nog niet veel meer. de dochter is mee geweest ik moet gaan :) ja hij heeft bloed genomen. Heeft zo overal op de onder kant van de buik zitten duwen, heeft gevraag of ik mooie regels gehad en da JA echt proper zo rose niet vuil, ik had da nog nooit zo gehad zo klaar :) en er zit wel kans in zegd hij dat ik zwanger bent, moet nu woensdag avond vanaf 17 weer gaan voor de uitslag, hoppelijk is het goed. Als het negatief is ga ik tocht moeten gaan naar een gynecoloog om te weten hoe kom da ik pijn hebt aan de onderbuik al meer dan een maand. Hij heeft gezegd da nog gebeurd is bij mensen die hij kent da ze 1 of 2 dagen regels gehad hebt maar ook heel proper bloed echt rose en die zwanger warren. wat spanning tot woensdag. en bloed nemen doe wel pijn hoor hoppelijk moet ik het niet meer doen mij arm kom al blauw, jaja ik kweet ik ben een schetebroek :) hebt het tocht overlevende zonder flauw te vallen gewoon aie gezegd :)
  ik kom het direct schrijven als ik het uitslag weten. DANK U VOOR JULLIE STEUNEN
   
 12. Deb

  Deb VIP lid

  19 jul 2005
  7.394
  0
  0
  Noord- Scharwoude
  sterkte meis hopelijk is het de uitslag die je graag wilt horen :)

  gr debbie
   
 13. AnnaS

  AnnaS Fanatiek lid

  25 nov 2005
  1.096
  0
  0
  Agent
  Drenthe
  Goed zo!
  Eerste stap heb je genomen, het is gewoon belangrijk als er wat is en vooral echte pijn die aanhoud dat je naar een art gaat.
  Daar zijn ze voor, maar ben heel benieuwd wat voor uitslag uit je bloedtest komt.
  In ieder geval succes!
   
 14. Juut

  Juut Actief lid

  13 sep 2005
  396
  0
  0
  Drechtsteden
  Goed gedaan meid,
  Nu zullen we duimen dat het een goede uitslag is voor je!!

  Groetjes
  Juut
   
 15. Silly

  Silly Fanatiek lid

  24 okt 2005
  1.537
  0
  0
  Hier nog een duim.
  Laat je gauw iets horen?

  Silly
   
 16. veroke

  veroke Lid

  5 jan 2006
  14
  0
  0
  dank u iedereen, ik ben zot aan het worden nog een dag voor ik de uitslag weet, mar da is lang hoor :) hebt de hele nacht niet kunnen slapen en nu ben ik dood moe :confused: klat morgen direct iets weet als ik de uitslag weet. ANDERS is het weer wachten tot 27 januari. tot morgen iedereen en dank u voor de steun
  veroke kusses
   
 17. veroke

  veroke Lid

  5 jan 2006
  14
  0
  0
  hello,
  ik ben zo zenuwachten hoor :D nog een beetjes meer dan vier uur wachten tot ik de uitslag kan weten van die bloedtest :( hoppelijk is het wat ik graag zou horen, ik ben het bijna zeker dat ik zwanger bent, voel gewoon dat er iets vreemd is in mijne buik al bijna een maand. ben zo zenuwachten. Tot straks voor de uitslaag
  groetjes
   
 18. veroke

  veroke Lid

  5 jan 2006
  14
  0
  0
  ja denkt dat ik moeten wachten tot 27 januari. He test is negatief maar sta op mij blad 2 5-50 ML twijfelachtig ( control na 1 week) vind da buik pijn tocht zo raar maar ja kan van de tress zijn zegd de arts.
  allez niet anders doen dan wachten é. find het raar wat op blad sta zal de vlgende keer na gynecoloog gaan an de plaats van naar een arts.
  en lik zeg nu ga de minder an denken en de moed niet op geven ben maar aan ronde 3 nu groetjes
   

Deel Deze Pagina