Hoi... Morgen wil ik een taart maken voor verjaardag zoontje... Was van plan om een 2 laags stapeltaart te maken. T is de eerste keer en heb helemaal niet aan het stutten van de onderste taart gedacht. Een webshop is geen optie meer maar waar zou ik mee kunnen stutten? Gewoon rietjes? Of chocosticks? En in de vulling zit monchou en bastognekoekkruimels.. Door de Monchou moet hij id koelkast denk, kan dat voor 1 dagje ivm mn marsepein? Groetjes!
Ik stut vaak met kitkats En dan wel een taartenkartonnetje onder de bovenste taart, anders zakt het mogelijk alsnog in. En 1 dagje in de koelkast kan prima! Succes en eet smakelijk!
ik maak ook wel eens een stapeltaart met 2 lagen zonder te stutten. Maar je zou inderdaad rietjes kunnen gebruiken. Dagje in de koelkast kan prima, hou er alleen rekening mee dat de koekkruimels dan waarschijnlijk wel zacht worden.
Hoezo niet?! Is gewoon hout. Niks bewerkt of wat dan ook. Even een schuurpapiertje over de puntjes afspoelen en nergens problemen mee. Ik gebruik ze al jaren voor alle taarten die ik maak.
Ik snap dat mensen wachten tot de dag van te voren met a. beginnen met bakken en b. als het je eerste keer is om niet een keer proef te bakken. Straks heb je op verjaardag kindje een vieze en mislukte taart... niets ergers dan dat op verjaardag van je kindje denk ik dan.. ik heb wel eens gestut met rietjes dat vind ik persoonlijk schoner dan houten stokjes (is persoonlijk) Marsepein heb je al getest of je kindje dat lust want heel veel lusten dit dus niet, vandaar dat fondant een betere keuze is vaak ook fijner om te bewerken.
Ik gebruik van die chocoladesticks, die koop ik in de supermarkt, volgens mij staan er smurfen op het doosje.
Hahaha gelukkig staan wij wat relaxter in het leven dan van zoiets een drama maken. Als het mislukt dan mislukt het zo simpel is dat. Das echt geen wereldramp en de verjaardag zal evengoed wel gezellig worden Ts: veel succes met bakken en een fijne verjaardag
Rietjes werkt heel goed!!! Heel veel succes. Oh marsepein kan prima in de koelkast hoor. Heel veel succes!
Is het dan voldoende om te bewaren in een taartdoos? Of beter nog een zak eromheen... Had nog een mini taartkapsel id vriezer liggen... Heb snel even mn monchou-creme met bastogne gemixt om te proeven. Lekker!!! Gaat helemaal goed komen dus
Ik maak ook taarten, maar gebruik het liefste eetbare materialen. Kitkats werken prima. Ik heb zelf iets tegen hout, maar ik eet ook liever geen ijsjes met een houten stokje. Dus houten dowels zou ik nooit gebruiken (ik zou zelf ook geen taart eten waar een houten stokje in zit, of heeft gezeten..).