https://www.smulweb.nl/recepten/1421730/Pulled-pork-slow-cooker Ik maak deze altijd maar wel in de slow cooker
Ik pak een grote fles bbq saus en een beker met water, en gooi mn kipfilets erbij (kleine slowcooker 2.5Liter) 4 uur hoog en met vork uit elkaar trekken en voila pulled chicken. Verander kipfilet in varkensvlees (eten wij niet, acne trigger voor mij) naar keuze en je hebt pulled pork. Die flesjes van jack daniels zijn ook erg aan te raden.
Ik gebruik een slowcooker voor pulled pork. Ik wrijf hamlappen in met een bbq rub en braad het even aan. Daarna in de slowcooker met zelfgemaakte bbq saus. 8 uur op low. Hamlappen uit het vocht vissen en met een vork plukken maar. Daarna eventueel nog wat verse bbq saus erdoor. Maar deze is eigenlijk nog lekkerder: https://www.eetspiratie.nl/indo-pulled-pork/
Je kan ook naar de bbqhelden zoeken of andere bbq guru’s. Wij volgen vaak het recept van althuizen. Maar dan ook exht met het juiste vlees etc en daar ben je op de bbq echt uren mee bezig. M’n vriend begint hier vaak mee als we het dezelfde dag willen eten rond een uur of 3/4 snachts.
Kijk eens op YouTube op : Pulled pork Noskos. Die maken wij regelmatig. Wij hebben een kamado maar kan ook op een kogel.
Ik kan hem echt zo niet uitstaan in die filmpjes van hem. Geen idee maar echt als m’n vriend weer eens filmpjes zit te kijken en ik hoor die stem..... wel goede tips idd maar echt brrrrr die vent ansich haha.