Ervaring gezocht mijn vriend is chronisch ziek en we hebben een kinderwens

Discussie in 'Zwanger worden clubs' gestart door Roxy_xx, 23 jul 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Roxy_xx

  Roxy_xx Lid

  12 mei 2017
  18
  2
  3
  Vrouw
  Hoi allemaal,

  Na jaren heb ik me weer aangemeld bij dit forum. Ben 34 jaar en heb 2 kinderen van 6 en 8 jaar en sinds 4 jaar weer een nieuwe vriend. We hebben onze kinderwens naar elkaar uitgesproken en besloten om ervoor te gaan.

  Nu is het zo dat hij chronisch ziek is, wat inhoud dat hij eerder vermoeid is. Vaak dagen op bed ligt en niet echt een verzorgende taak kan uitvoeren. (Beetje raar omschreven maar hoop dat jullie me begrijpen)
  Heeft iemand hier ervaring mee?
   
 2. Fladderaar

  Fladderaar Actief lid

  13 jul 2015
  155
  213
  43
  Mijn vriend is ook thuis, 100% afgekeurd. Gelukkig wel in staat om bij te dragen aan de verzorging van ons kindje, al kost het hem wel veel energie.

  Wat ik je in ieder geval mee wil geven is dat je altijs wel een weg zult vinden. Ja het wordt zwaar, ja het zal soms even teveel worden, maar dat heeft elke ouder wel eens. Ziek of niet. Zet alles op een rijtje, maak een plan B voor het geval wanneer jij ook uitvalt als je bijvoorbeeld griep hebt of wat dan ook. Of wanneer je zelf even bij moet tanken qua energie.

  Een goede planning en voorbereiding maakt het allemaal een stuk beter. En kindjes hebben het wonderlijke vermogen zich aan elke situatie aan te kunnen passen en er het beste van te maken. Daar zou ik me dus niet druk om maken. Het gaat om wat jij als hoofd verzorgende denkt dat je aankunt :)
   
  Roxy_xx vindt dit leuk.
 3. Roxy_xx

  Roxy_xx Lid

  12 mei 2017
  18
  2
  3
  Vrouw
  Ik denk ook dat het voor kinderen geen probleem is. Mijn kinderen accepteren het ook. En idd het is altijd op enig moment wel zwaar om te doen. Maar ik denk dat het wel goed komt
   

Deel Deze Pagina