Ervaring met combi-sleeper?

Discussie in 'Baby en dreumes' gestart door Miepie77, 6 aug 2007.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Miepie77

  Miepie77 Actief lid

  12 dec 2006
  143
  0
  0
  Hallo,
  FF een vraagje, ons kereltje is nu 2 maanden oud en een echte draaikont in bed! Ik ben er over aan het denken om zo'n combisleeper aan te schaffen. Aangezien ze best prijzig zijn wil ik graag weten of jullie hier ervaring mee hebben en zo ja, hoe bevalt ie?
  Aangezien ie 80 cm lang is (de combisleeper!) en ons kereltje nu ruim 60 cm is, gaat dat dan evengoed? Hoelang heeft jullie kindje hierin gelegen?
  Ik zag ook dat je m voor 30euro kon krijgen bij een abo op Ouders van Nu, da's misschien wel een leuke aanbieding (maar dan wil ik toch nog graag jullie ervaringen hebben)
  groeten,
  Miepie
   
 2. Lina

  Lina Fanatiek lid

  23 aug 2005
  1.089
  0
  0
  Wij hebben een Combi-Sleeper. En we zijn er erg tevreden over. Alleen met deze hitte leggen we Glenn toch écht in een hele dunne slaapzak, geen lakentje meer over hem heen of zo. Dat wil hij ook niet meer. Hij is helemaal gewent aan de C.S.
  Wij hebben de grote variant gekocht toen Glenn een maand of 6 was. Het werd ons afgeraden om dán nog een kleine te kopen.
  Maar Sef is 2 maanden oud zie ik in je banner. Kan je niet kijken op MP voor een tweede hands? En dat je dan een nieuwe koopt voor ná het eerste jaar?
  Want in de grote variant kunnen ze tot 4 jaar in.
   
 3. Pinda

  Pinda Actief lid

  27 jul 2006
  477
  0
  0
  Mijn zoon ligt nu in een zomerslaapzakje. De combisleeper heb ik inderdaad "besteld" bij ouders van nu. Heb alleen de variant vanaf 1 jaar gedaan, want daar doe je langer mee. Kan je nog niet vertellen hoe hij bevalt, maar de slaapzakjes doen het goed bij ons dus de C.S. zal het vast ook goed doen! :D
   
 4. susanne1979

  susanne1979 Fanatiek lid

  13 mei 2006
  3.799
  1
  0
  verzorgende
  Limburg
  Ik heb ook de C.S voor Tim. Omdat hij er nu te groot voor is, ga ik de grotere variant kopen.
  Vind het echt ideaal. Nu slaapt ie alleen maar in een rompertje...

  Ik heb dus evt de kleine CS te koop. Er is alleen 1 lipje van de ritsluiting af maar je kan hem nog prima tussen duim en wijsvingen dichtmaken..
   
 5. Inky

  Inky Fanatiek lid

  12 mei 2006
  3.195
  0
  0
  Leerkracht
  ik heb ze ook. De grote voor mijn oudste en de kleine voor de jongste. Met dit weer ligt NIels ook alleen in een slaapzakje dan is de CS echt te warm. Anders ligt hij er altijd in, super makkelijk en als we op visite zijn kan je hem met zak en al in de maxi cosi leggen.

  Ik had de grote ook bij ouders van nu besteld. Let goed op dat je dan de nieuwe versie krijgt. Ik had ene oud model gekregen. Hierbij is het gat om de gordel van de autostoel door te halen veel te klein en de kleur OFF WITHE is gelig.
  Ik heb toen contact gehad met Little compagny en kreeg meteen een nieuwe toegestuurd.
   

Deel Deze Pagina