Help! Hachee stoven, op inductie?

Discussie in 'De lounge' gestart door Inge88, 26 mei 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Inge88

    Inge88 Fanatiek lid

    22 mrt 2011
    2.264
    0
    0
    Ik ben hachee aan het maken, ben nu zo ver dat hij moet gaan stoven voor 2-3 uur. Wat versta ik onder stoven? Moet 'ie bubbelen? Of juist niet? En ik heb inductie, op welke stand moet ie dan ongeveer?

    M'n moeder is op vakantie in de USA en ligt op bed gezien het tijdverschil. Anders had ik haar even gebeld :):):)
     
  2. henkie24

    henkie24 Niet meer actief

    nee bubbelen niet. ik zet met stoven altijd op zn zachtst mogelijk, deksel erop en af en toe kijken, evt scheutje water erbij
     
  3. Inge88

    Inge88 Fanatiek lid

    22 mrt 2011
    2.264
    0
    0
    Laagste stand is dan 1, maar die gebruik ik normaal gesproken om eten warm te houden. Is dat dan niet te laag??
     
  4. novmama

    novmama Fanatiek lid

    6 mei 2008
    1.801
    0
    0
    gelderland
    Ik.zet hem m dan altijd op 2 of 3.
     
  5. Inge88

    Inge88 Fanatiek lid

    22 mrt 2011
    2.264
    0
    0
    Kan hem op 2,5 zetten? :D;)
     
  6. henkie24

    henkie24 Niet meer actief

    zou het dan stand 2 doen/proberen. het mag niet bubbelen iig. sorry heb geen ervaring met inductie
     
  7. Bubblez

    Bubblez Niet meer actief

    Ik braadde het altijd aan op 7, dan verder met water en kruiden op 4.. Af en toe kijken en water toevoegen:)
     
  8. Annabel274

    Annabel274 Fanatiek lid

    19 jul 2012
    2.370
    109
    63
    Laag, net niet bubbelen, dus das ff zoeken. Probeer zo min mogelijk het deksel eraf te halen, dan doorbreek je de hitte cirkel en ontsnapt er veel vocht. Dat is zonde. Al het vocht wat weg is is weg, en met nieuw water koelt je vlees af, daar word het niet lekkerder van!
    Succes en eet smakelijk :D
     
  9. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    34.228
    7.276
    113
    Vrouw
    Brabant
    Het mag net niet bubbelen. Dus als het bubbelt, steeds iets lager zetten totdat het net niet meer bubbelt ;)
     
  10. Inge88

    Inge88 Fanatiek lid

    22 mrt 2011
    2.264
    0
    0
    Oké het bubbelt nu niet :) goede tip van die deksel! Ben geneigd pm iedere 5 minuten te kijken haha!
     
  11. Juul75

    Juul75 VIP lid

    8 apr 2010
    12.091
    7.843
    113
    Of stoof het in oven. Pan heet maken op de kookplaat en dan op zo'n 120 graden in de oven. Brandt het ook niet aan. Ik stoof altijd in de oven.
     
  12. Kaboutermeis

    Kaboutermeis Fanatiek lid

    16 apr 2013
    4.184
    1
    0
    Hier ook inductie en ons vuur gaat van 1 (heel zacht) tot 12 (hardst).

    Stoofvlees gaart hier op ongeveer 3 à 4.
     
  13. Snoopy1979

    Snoopy1979 VIP lid

    8 okt 2006
    34.228
    7.276
    113
    Vrouw
    Brabant
    En hoe smaakte het?
     

Deel Deze Pagina