Eten koken voor 13 personen

Discussie in 'De lounge' gestart door Yellowsun, 25 nov 2019.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. elsie89

    elsie89 Fanatiek lid

    27 sep 2014
    3.647
    1.252
    113
    randstad
    Ik maak dan vaak een grote pan rijst met verschillende sausjes/prutje erbij kip kerrie. Champignonsaus pilav etc. Hoef je alleen sauzen op te warmen en rijst te koken
     
    Yellowsun vindt dit leuk.
  2. siets

    siets Fanatiek lid

    14 sep 2009
    1.235
    1.687
    113
    Leiden
    Ik had hem van de site Francesca Kookt.
     
    Yellowsun vindt dit leuk.
  3. Manolito

    Manolito Fanatiek lid

    12 sep 2016
    2.664
    2.110
    113
    Voor een grote groep maak ik vaak een soort van "rijst tafel".
    Een flinke pan nasi en bami.
    Daarbij saté en satesaus, kroepoek, atjar, augurk, kipfilet in zoet zure saus, sajoer boontjes, seroedeng, gebakken uitjes.
    Verder gooi ik wat mini loempiaatjes in de airfryer.
     
    Yellowsun vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina