Wij eten samen. Ik ben rond 18.00 thuis en dan schuiven we bijna meteen aan tafel. We eten allemaal hetzelfde, als de kinderen het echt niet lusten mogen ze een boterham met pindakaas. Soms maken we iets apart voor iemand, gisteren aten man en ik erwtensoep, kinderen ei met spek en brood.
Wij eten zoveel mogelijk samen. We zijn pas laat thuis, rond 18.00/18.15. We eten vaak pas tussen 18.30 en 19.00. Onze dochter eet gewoon mee. Een pittige curry was nog niet zo'n succes, dus als we dat eten, krijgt ze een aardappel, groentes en eventueel wat vlees (meestal gehakt) Op dinsdag ben ik eerder thuis en eet k rond 18u met onze dochter. Mijn vriend is dan al sporten en eet rond 21.30 (meestal een pizza). Dat is mij te laat
Wij eten altijd samen (etentjes uitgezonderd) tussen 18.00 en 19.00, uur aan tafel. Het is hier ook eten wat de pot schaft, ga niet meerdere maaltijden bereiden (is bij zoon ook geen peil op te trekken wat hij wel/niet eet).
Omdat haar kind of man nu vaak alleen eet. Wanneer zij wel kookt, kunnen ze met z'n allen eten. Dat lijkt mij fijner. Ik vind niet kunnen koken een beetje en non argument, iedereen kan iets gewoons maken.
Wij eten in principe samen, behalve op vrijdag. Dan doet mijn man vrijwilligerswerk rond etenstijd. Eerder eten gaat niet vanwege mijn werk. Als hij terugkomt is het kinderbedtijd. Soms is er een andere reden waardoor we een keer niet met zijn vieren eten maar met drietjes. De kinderen eten bijna altijd hetzelfde als wij. Gewoon eten wat de pot schaft. Er zijn een paar dingen die we niet zo geschikt vinden voor kinderen (rood vlees bijvoorbeeld) Dan maken we voor de kinderen wel even wat anders. Mijn schoonmoeder kookte wel vaak twee soorten groenten, twee soorten vlees. Soms zelfs echt een aparte maaltijd. Schoonpa is geen makkelijke eter en mijn zwager al helemaal. Ik denk dat je dat wel in de hard werkt door steeds apart te koken.
Wij eten op ma, di, wo, do samen mits man thuis is anders ik en de kinderen. En op vrij moet dochter zwemmen onder etenstijd dus eten we eigenlijk allemaal apart.
We eten in principe altijd samen, behalve als mijn man een keer moet overwerken, dan eet ik met de kinderen en hij op zijn werk of later, maar dat gebeurt niet zo vaak. We eten tegenwoordig al om 17.00 uur, zodat we 18.00 uur klaar zijn, en de kinderen nog een uurtje rust hebben voor ze naar bed gaan. We eten over het algemeen allemaal hetzelfde, behalve zuurkool, dat vind ik heerlijk, de rest lust het niet, dan maak ik voor hen vaak boerenkool. En als we wortels eten, maak ik voor mezelf doperwten, omdat ik echt niet van gekookte wortels houd. Verder krijgen de kinderen nooit iets anders, ze moeten van alles wat eten (qua groenten dan, oudste eet geen aardappels en dat vind ik prima, middelste eet amper vlees, vind ik ook prima)
Op dinsdag eet mijn zoon bij mijn ouders. De rest van dr week eten we met zijn drieeen,ik vind dat belangrijk. Als mijn man laat is een keertje eten wij al eerder,en mijn man eet dan alleen. Komt niet vaak voor. Miin zoontje eet ook beter met zijn drietjes dan die alleen moet eten. Over het algemeen eten we hetzelfde,soms eten wij geen vlees dan doe ik voor hem wel eens iets van vis ofzo erbij.
Doordeweeks eten m'n kinderen met z'n tweetjes. Ik eet als vriend thuis komt en de kinderen al in bed liggen. In het weekend eten we met z'n allen of gaan we uit eten. Kinderen eten regelmatig een potje of ik kook iets voor ze. Soms wat wij eten, soms iets aparts. Allemaal maar net hoe het mij uitkomt.
In principe altijd met zn allen, behalve als 1 van ons met vrienden eet of als we wat eten bestellen wat zij niet mogen, dan eten de kinderen gewoon de normale tijd en wij als ze op bed liggen.
Wij eten in principe altijd met z'n 4en tussen 17-17.30. Een enkele keer als man langer werkt dan eten wij vast en man later.
Wij eten altijd samen. Op ma/woe is een van ons vrij en staat eten om 18u op tafel, op donderdag schuiven we om 18u bij m'n ouders aan. Op di eten we zelfde als ma, dus staat t om 18.10 op tafel. Op vrijdag eten we meestal rond 18.30. Onze uk krijgt dan vaak soep bij oma om 17u dus redt dat prima. In t weekend eten we ook rond 18.00-18.30. Onze zoon gaat echter pas om 19.30/20.30 naar bed dus dat scheelt ook!
Wij eten ook altijd samen 's avonds, mits man niet aan het werk is in de avond, dan eten we met z'n drieen. Ik hou er niet van als kinderen alleen moeten eten dus dat probeer ik te voorkomen. En ze eten natuurlijk gewoon wat er op tafel staat. Een enkele keer vinden ze iets niet lekker, maar er is altijd wel iets bij (rijst, salade, wat dan ook) wat ze wel lusten dus dan eten ze daar wat meer van.
Wat eten veel gezinnen samen, ik wou dat dat hier ook kon. Ik vind het echt niet grappig om 2 keer te moeten koken. Helaas is mijn man elke dag (behalve woensdag, zaterdag en zondag dan is hij altijd vrij) pas om half 7 7 uur thuis en dat is ook gelijk bedtijd voor de kindjes. Dus als hij thuis komt knuffelt ie ff met de kinderen en daarna gaan ze naar bed en ga ik koken voor ons.
Wij eten samen, maar wel ff net te laat voor onze kleine, op werkdagen is het alleen voor ons niet haalbaar om eerder te eten.
Hier ook hoor. Maar ik kook op die dagen voor dochter en mijzelf, en mijn vriend warmt zijn eten dan later op. No way dat ik twee keer per dag kook, ik vind 1 keer al erg genoeg.
Man is ook vaak laat thuis maar ik kook maar 1x, zoontje en ik eten dan samen en man warmt z'n eten op...waarom zou je dan 2x moeten koken?
Inderdaad, ik zou als ik jou was met de kinderen eten en je man zijn bord warm je daarna nog ff op in de magnetron.