Ik heb gisteren heerlijke aardappelen gemaakt voor onze dochter met bloemkool en gehakt. Alleen nu ben ik het gisterenavond vergeten in de koelkast te zetten. Ik heb het vanmorgen in de koelkast gezet. Is het wel verstandig dat ze het nog opeet vandaag. Of kan ik het maar beter weggooien?
Kan nog wel normaal gesproken, maar wel goed lang verhitten. Weet even niet meer hoeveel minuten veilig is, gewoon wat langer dan anders iig.
ik zou het wel doen in deze tijd van het jaar. In de zomer ofzo zou ik het weggooien. Ik heb het ook wel eens gehad, niemand ziek van geworden.
In de winter kan dat echt geen kwaad. In de zomer zou ik het weer niet doen juist vanwege de warmte enz.. Ik zou het wel iets beter verwarmen.
Ja eigelijk wel. Maar stel dat ze er dadelijk wel ziek van wordt dat wil ik nou ook niet op mijn geweten hebben. Het zal misschien wel meevallen, maar ik neem dat risico toch maar niet denk ik.
Ik snap het wel hoor, maar denk echt dat je je in de winter niet zo'n zorgen hoeft te maken. áls er al bacterien groeien kun je die kwijtraken door het eten goed en láng te verhitten. Maar goed, ik ken de bezorgdheid, heb ook genoeg weggegooid hoor
Ik zou het wel doen. Maar heb even rondgesnuffelt Food-Info.net : Hoe lang kunnen kliekjes buiten de koelkast blijven staan?
Nou ik heb het maar weggegooid ook. Ik ben nu iets anders aan het maken. Ik wilde voor mij en mijn man wortelstamp maken, maar daar zitten uien in. Nu maak ik voor apart maar wat wortelstamp, zonder uien.
Ja ik weet dat ze uien mogen eten. Maar vorige keer had ik ze wortelstamp gegeven met uien, en toen heeft ze vreselijke buikkrampen gehad. Dus het is me aangeraden om haar even geen uien te geven.
ik zou het niet weggegooid hebben. Verstandig dat je de uien even laat. Hopelijk gaat het dan beter met de krampen. Tim laat altijd een heleboel protjes van ui
Ik zou het wel weg gooien en ik ben echt geen zeikerd met eten. Zie al dat je het hebt weg gegooit. Jaren geleden heb ik eens gewekt bij een vleeswarenbedrijf en daar hing z.n plakaat met hoe snel bacterien groeien als iets niet gekoelt is. En ook al is het winter in je huis is het toch gouw 20 graden., Dus tel daar zeker 12 uur bij op en het krieloelt van de bacterien die er bij gekomen zijn. En uien mijn dochter eet met de Surinaamse keuken mee en daar zit al veel uien en knoflook bij inbegrepen het gaat allemaal goed tot nu toe en ze is nog geen jaar.