Hey meiden, ik kreeg ineens heel erg zin op tagliatelle maar dan wel met zalm hoor er zoveel over. Maar weet niet echt een lekker recept. hoe maken jullie dit bedankt alvast xxx
Wij maken het met tomaat, knoflook, ruccola en citroenrasp (of een beetje van dat sap uit zo'n flesje.)
Dan ben je al een heel eind. Heb je toevallig geen potje basilicum in de tuin staan? Ik vermoed dat dat er ook wel lekker door is. En pijnboompitten, roept manlief net. (De waarheid gebiedt me te vertellen dat ik eigenlijk nooit kook... )
'Tagliatelle-Zalm met spinazie' (als je niet veel tijd hebt, ideaal gerecht) super lekker! - Een recept van Birgitta Dekkers - Albert Heijn deze vind ik erg lekker, maken wij erg vaak. Staan veel lekkere dingen op de site van appie.
Oh ja, spinazie hebben wij meestal ook wel in de vriezer liggen voor dit soort gerechten. Ook lekker!
ah wat lief tupp dat je man meeroept hihih. Stom ook van me dat me dat nu op het laatst moment invalt Dat ik daar nu zin in heb
Nou volgens mij is het gewoon niet gegund hoor een knal in de keuken, stoppen doorgeslagen. Heb nu de schakel al weer omgeduwt maar nu doet mijn keramische kookplaat het niet meer. Manlief zegt die doet het zo wel weer. Hoop het want hij is pas 1 jaar
ehm meis je hebt er garantie op eh dus er mee terug gaan als hij het niet meer wilt doen... maar met spinazie is erg lekker heb je ook wat room in huis wacht zal het effe vertellen dit is echt super lekker hi hi dit maakte ik vaak voor mijn klanten (ben kok geweest) je bakt lekker de zalm op eigen wijze met wat peper en zout of zalm kruiden je kookt de pasta en bakt de verse spinazie effe met een klein beetje boter doet de room er door en roert het even lekker door elkaar je legt de pasta op een bord daar de spinazie en dan je heerlijke zalm.. je kan de zalm ook lekker krokant bakken met wat bloem of met bladerdeeg.. je kan natuurlijk ook kant en klare spinazie gebruiken.. ik hoop dat je toch lekker heb gegeten
Spinazie 'mag' toch niet samen met vis? nitraat enzo? hmmm edit opgezocht, het kan geen kwaad zolang je het niet elke dag eet (geldt voor spinazie en vis en sla en vis)
nou er bleek iets met het stopcontact verkeerd te zijn gegaan, gelukkig zat er nog een stopcontact naast
Grappig, ik maak het heel anders: twee zalmmoten in stukjes snijden. Uitje fruiten, zalm toevoegen, even bakken, zout en peper toevoegen naar smaak. Bakje creme fraiche erdoor roeren. (dit is je saus) En dan een tomaten/mozzarella/rode ui, basilicum, olijfolie, zout en peper als salade erbij (hmm jammer dat het zondag is, heb hier nu ook wel trek in!)
leuk dat iedereen t anders maakt ik maak t met gerookte zalmreepjes champignons uitjes dille koksroom beetje citroensap en dan lekkere pennen! en natuurlijk 2 dikke tenen knoflook erg lekker..
wij doen het nog simpeler en dus heel snel klaar en lekker oven voorverwarmen op 200 gr zalmfilet met zalmkruiden insmeren en in ovenschaal doen wat water erbij en 20 tot 25 min in hete oven bakken. tagatelie koken volgens beschrijving nu kan je een potje kookroom met een potje pesto warm maken en dat erbij doen of een potje pestosalade dressing van ah er bij doen alleen kan je de laatste niet warm maken eetsmakelijk
Ohhh, ik doe het errug slecht, uit een pakje . Tagliatelle roomsaus van Honig. Eerst champignons bakken, dan spinazie a-la-creme erbij. Dan de met water en melk aangemaakte saus erbij en even laten doorkoken, Op het laatst gerookte zalmsnippers (ook kant en klaar in een pakje bij AH) erbij en dat over de tagliatelle. Maar wél lekker .