Yoghurt/ kwark in het buitenland??

Discussie in 'Zwangerschap' gestart door Avastar, 1 apr 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Avastar

    Avastar Actief lid

    25 sep 2012
    245
    9
    18
    Hallo Allemaal,

    Misschien is mijn vraag voor een aantal van jullie dom of kom ik erg onzeker over maar toch wil ik hem even droppen omdat ik graag zeker van mijn zaak wil zijn.

    De yoghurt en kwark in een hotel in Spanje ( Mallorca), is er een kans dat deze van rauwe melk gemaakt zijn of kan ik deze gewoon eten tijdens het ontbijt?? Is van die yoghurt en kwark die al in schalen zit dus geen verpakking om op te kijken...

    Ik hoor graag of jullie dit misschien weten.

    Alvast bedankt
     
  2. Umm85

    Umm85 VIP lid

    17 jun 2007
    26.310
    248
    63
    Vrouw
    huismama, doktersassistente
    Turkije
    Kans lijkt me vrij klein ivm verschillende soorten gasten en kosten maar je zou het kunnen vragen.
     
  3. Rosao

    Rosao VIP lid

    3 nov 2007
    12.893
    1.390
    113
    Volgens mij is het door het productie-proces van yoghurt praktisch onmogelijk dat het nog rauw is (ook al zou je dat willen). Je moet de melk waarvan je yoghurt maakt namelijk sterk verwarmen.
     
  4. BallerinaN

    BallerinaN Bekend lid

    6 jul 2014
    751
    0
    0
    kindje maken ;)
    Thuis
    Vind je vraag helemaal niet zo gek hoor! Zou het gewoon vragen in het hotel!
     

Deel Deze Pagina