kip marineren in pesto

Discussie in 'De lounge' gestart door tuc, 22 aug 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tuc

    tuc Niet meer actief

    Wie doet dat wel eens en hoe...meng je de pesto met olie of smeer je het zo over de kip??

    Ik bedoel dus niet vullen, maar echt marineren.
     
  2. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Smeer de kip er mee in. Maak pesto altijd zelf en dan zit er al genoeg olie bij.
     
  3. tuc

    tuc Niet meer actief

    ja ik gebruik een potje pesto, zou het dan nog nodig zijn??
     
  4. Saskia78

    Saskia78 Niet meer actief

    Gaat prima hoor tuc :)

    Doen wij heel vaak in een ovenschaal
    Dikke laag pesto erop (gewoon uit een potje dus)
    En dan nog vanalles erbij... Champignons, kappertjes, olijven, gedroogde tomaat, aardappeltjes...
    Prima maaltijd :)
     
  5. JosieJ

    JosieJ Niet meer actief

    Saskia78 doe jij dan de rauwe of voorgekookte aardappeltjes in dezelfde schaal? En hoe doe je de kip dan? Gewoon van die grote stukken filet? En hoe lang op welke stand in de oven? Klinkt erg lekker!:D
     
  6. tuc

    tuc Niet meer actief

    dank je wel, dit lijkt heel erg op mijn recept, maar normaal gesproken is dat met tapenade en ik wilde het nu met pesto proberen. Hier gaan er ook aardappeltjes in (rauw idd in partjes), plakken courgette boontjes, tomaart.
     
  7. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    jammie... bedankt voor de tip... ga ik proberen.
     
  8. Blue Bird

    Blue Bird Niet meer actief

    nog een vraagje: laat je t een tijdje intrekken? of doe je die meteen in de oven?
     
  9. Linda86

    Linda86 VIP lid

    Jammie!! Ik vind dat altijd zo lekker, helaas denkt mijn man daar anders over. Maar morgen is 'ie er niet, dus ik weet al wat wij dan eten! :)

    Ik smeer de pesto meestal 's ochtends al op de kip en dan laat ik het de hele dag zo in de koelkast staan. Een keertje was ik het vergeten van tevoren te doen en toen smaakte het ook prima.
     

Deel Deze Pagina