Misschien een domme vraag maar is olijfolie plantaardige olie. en sla of zonnebloemolie? Staat op onze nieuwe deegroller dat je hem voor gebruik met plantaardige olie moet insmeren. Maar weer niet hoelang van te voren. Dus als iemand dat ook nog weet hoor ik het graag.
Zowel zonnebloemolie als olijfolie is plantaardige olie, maar wat betreft het insmeren heb ik geen idee ik heb dit met mijn deegroller namelijk nooit gedaan en hij doet het prima
Sla olie is niet van sla gemaakt hoor. Het is olie die voor de sla gebruikt wordt (dressing, meestal soja olie)
Slaolie is een algemene benaming voor een olie die in de keuken gebruikt wordt. Het is vaak een mengsel van verschillende plantaardige oliesoorten en kan zowel koud gebruikt worden als verhit. Veelal worden de op dat moment goedkoopste oliesoorten hiervoor gebruikt. Rond het begin van de 20ste eeuw was dit arachideolie[1] en tegenwoordig sojaolie.
Zou hier een neutrale olie voor gebruiken. Zeker geen oliijfolie, maar iets van zonnebloemolie oid. Je gaat er waarschijnlijk ook zoete dingen mee maken en dan is olijfoliesmaak niet zo lekker En niet te veel. Het is meer om te zorgen dat ie niet uitdroogt en het deeg niet te veel plakt.
Ik dacht dat je tegen het plakken bloem moest gebruiken. Nou we zullen zien ik had er iig nog nooit van gehoord om een deegroller in te smeren met olie.