Ik ga voor het eerst asperge maken!! Ze zijn al schoongemaakt. Moet ik ze nu klein snijden en dan? Hoelang koken en helemaal onder water? En dan sausje erbij of niet? Ik heb wel ei erbij...help....
Zo uit mijn hoofd: * niet klein snijden * moeten onder water koken, volgens mij zo'n 15 a 20 minuten? ligt er ook aan hoe dik ze zijn * je kunt ze met ei en ham doen, maar sausje kan ook (er zijn in het seizoen van die pakjes met saus speciaal voor asperges). Eet smakelijk!
Ok, dank je wel. Ik moet ze wel door midden snijden, anders passen ze niet in de pan Maar als je er door heen kunt prikken met de vork, zijn ze gaar?? Ik ga wel kijken voor een pakje saus, doe ik die apart erbij en dan ei erbij, ham vind ik niet zo lekker. 15 min. koken! Ok moet lukken! Dank je wel!
inderdaad, en anders eentje voorproeven werkt altijd het beste om te kijken of het gaar is.. Eet ze! Klinkt wel érg lekker allemaal.. jammergenoeg heb ik het eten voor vanavond al gekocht...
Ik eet het vaak met hamlapjes oid. Als je niet zo van ham houdt, denk ik dat kipfilet ook wel lekker is erbij.
Ja kipfilet is er ook lekker bij! Je kan de asperges na het koken in plakjes ham of kipfilet rollen en dan nog even kort bakken in de pan, dat is ook wel lekker en een lekker kaassausje erbij of speciaal sausje voor asperges. Heeft het gesmaakt?